[=Defterin Sonu=]

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Şeker kamışı papirüsleri suda ıslanmazdır :D[DOUBLEPOST=1397154556][/DOUBLEPOST]

Öncelikle Pug Almak İstedim. Çok Tatlı Köpeklerdi :3
Sonra Alamadım, Param Yetmedi. Oradaki Abi Bana Bukalemun Verdi. Gözleri Hayvani Büyüktü. Çok Tatlı Bir Patates Gibiydi. Siğil Atmasa Daha İyi Ama Neyse. :|
İyi la ben alabilirim ben alışığım siğillere :D

steveko

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Burada bilimsel bir gerçeği açıklamak istiyorum. Hiçbir hayvan siğil atmaz. Siğil viral bir deri hastalığı. Eğer baska bir insanın sigiline dokunursan sigil kaparsin. Kurbağa ya da bukalemunlardan bulasmaz yani. Zavallı tongie yi zan altında bırakma. Ama defterini yemesine üzüldüm. :(

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Burada bilimsel bir gerçeği açıklamak istiyorum. Hiçbir hayvan siğil atmaz. Siğil viral bir deri hastalığı. Eğer baska bir insanın sigiline dokunursan sigil kaparsin. Kurbağa ya da bukalemunlardan bulasmaz yani. Zavallı tongie yi zan altında bırakma. Ama defterini yemesine üzüldüm. :(
Banada bulaştıta belki insandan bulaşmıştır olabilir bak iyiiki söyledin bunu

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İyi ama az önce attığı sıvı tükürük topu şimdi şişmeye başladı?
Kist değil dimi :D :D :D

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Rehberlerimde vardı sadece. Artık rehberlerimde yok onu anlatmaya çalıştım. Hikaye Şöyle:

Ben Britanya'da 15 Ay Kaldım ve 15 Ay Boyunca Minecraft Oynayıp Sürümlerini İnceleyerek "Rehbersel Defter" Adı Verilen Bir Defter Yazdım.
Her Sayfasında Arkalı Önlü 1 Rehber Konusu Vardı.

Çok Konu Açıyorsun Diye Bana Kızıyorlardı, Şimdi Kızamayacaklar Onu Söylüyorum. Çünkü Defter'den Kopardığım Sayfaların Yarısı Britanya'da Kaldı, Diğer Yarısını İse Evcil Bukalemunum Tongie Yedi.

Sana kızan yoktu.Konuların da güzeldi.Sadece art arda konu açman eleştiri malzemesi oldu diyebilirim.

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sana kızan yoktu.Konuların da güzeldi.Sadece art arda konu açman eleştiri malzemesi oldu diyebilirim.
Elimi çabuk tutmaya çalışmıştım o sıralar. Çok konu vardı çünkü (Belki Tongie'nin Midesinde Hala Var :D ), Hızlıca geçeyimde fazla "yer kaplamayayım" düşüncesiyle olmuştu. Aralıklı Konu Açtığım Yüzünden Eleştirdiler Zaten Ya.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rehberlerimde vardı sadece. Artık rehberlerimde yok onu anlatmaya çalıştım. Hikaye Şöyle:

Ben Britanya'da 15 Ay Kaldım ve 15 Ay Boyunca Minecraft Oynayıp Sürümlerini İnceleyerek "Rehbersel Defter" Adı Verilen Bir Defter Yazdım.
Her Sayfasında Arkalı Önlü 1 Rehber Konusu Vardı.

Çok Konu Açıyorsun Diye Bana Kızıyorlardı, Şimdi Kızamayacaklar Onu Söylüyorum. Çünkü Defter'den Kopardığım Sayfaların Yarısı Britanya'da Kaldı, Diğer Yarısını İse Evcil Bukalemunum Tongie Yedi.
Sen Britanyada mı kaldın . oha bana anlatsana nasıl biryer ?