Değerli iPhone 6 Kullanıcıları Dikkat! 2012'ye Hoşgeldiniz!

GlisterTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Iphone'un arkasındaki elma etiketini çıkart bir milyardan yukarı satamazsın. (Bence) Sar değeri de diğer telefoblara göre yüksek ve ios hiç özgür değil. Yalnız şu konuda da hakkını yiyemem virüs bulaşmıyor iphone'a

GT-I9500 cihazımdan gönderildi
android telefonlara ne gibi virusler bulaşabilirki 1-2 programla işi çözersin AntiIphone

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
android telefonlara ne gibi virusler bulaşabilirki 1-2 programla işi çözersin AntiIphone
Yani bir bakıma evet çözersin ama o konuda apple'ın aldığı önlem daha yüksek ve müşteri hizmetleri bence daha ilgili.
Dipçe:
Anti Iphone değilim. Samsung ve Androide de karşıyım. Çok yaşa 10os ve Wp! :D

GlisterTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yani bir bakıma evet çözersin ama o konuda apple'ın aldığı önlem daha yüksek ve müşteri hizmetleri bence daha ilgili.
Dipçe:
Anti Iphone değilim. Samsung ve Androide de karşıyım. Çok yaşa 10os ve Wp! :D

Ben Samsunga Kesinlikle Karşıyım Kendim Asus Zenfone 5 Kullanıyorum 10 numara telefon google android işletim sistemini ücretsiz yayınladığı halde Samsung eski telefonlara güncelleme getirmiyor yeni çıkan telefonlara daha çok ilgi olsun diye bu arada ben AntiIphone'yi sana demedim :) kendim için dedim

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ben Samsunga Kesinlikle Karşıyım Kendim Asus Zenfone 5 Kullanıyorum 10 numara telefon google android işletim sistemini ücretsiz yayınladığı halde Samsung eski telefonlara güncelleme getirmiyor yeni çıkan telefonlara daha çok ilgi olsun diye bu arada ben AntiIphone'yi sana demedim :) kendim için dedim
Ops yanlış anlaşılma var. :D Samsung konusunda sana katılıyorum ama benim favorim Nokia Htc ve Blackberry. :D

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ben İphone ve Samsungu hiç sevmem Samsungun müşteri hizmetleri bildiğin sıfır.

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
iphone u çekemeyen fakirler susabililir mi
Fakirlik ile alakası yok iater isem 6 alabilirim ama tasarımı ve arayüzü dışında her şeyi çöp ve şunu bilin Iphone'un çok satmasının tek sebebi insanların saplantıları. "Aa ayfon 6 çıktı benim ki 5c alt modeli. Hemen gidip üst modelini almalıyım" hesabı ve 5 ile 6 arasında çok az fark var. Eğer çekemese idim müşteri hizmetlerini,virüs bulaşmamasını, tasarımını ve arayüzünü övmez idim.

OttoAlfredo

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fakirlik ile alakası yok iater isem 6 alabilirim ama tasarımı ve arayüzü dışında her şeyi çöp ve şunu bilin Iphone'un çok satmasının tek sebebi insanların saplantıları. "Aa ayfon 6 çıktı benim ki 5c alt modeli. Hemen gidip üst modelini almalıyım" hesabı ve 5 ile 6 arasında çok az fark var. Eğer çekemese idim müşteri hizmetlerini,virüs bulaşmamasını, tasarımını ve arayüzünü övmez idim.

fakirler $$$tttt

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Gecen hafta yan siniftan kiz geldi iphone 6 gosteriyor guya hava atacak , nexus 4 sar degeri vb bahsettim bu hala lagu luga telefonu dusurdu havasi sondu dun lg g3 aldim (hayirliolsundiyin) karsilastiralim dedim takmadi :D

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

keremaktuna

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Bence bu işin fakirlikle ilgisi yok. Bilgi ile alakası var. Para ile her şey olmaz.[DOUBLEPOST=1414173029,1414172971][/DOUBLEPOST]
Gecen hafta yan siniftan kiz geldi iphone 6 gosteriyor guya hava atacak , nexus 4 sar degeri vb bahsettim bu hala lagu luga telefonu dusurdu havasi sondu dun lg g3 aldim (hayirliolsundiyin) karsilastiralim dedim takmadi :D

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tabi takmazlar. Onlara göre o kadar özellik fazla :D