Değişik bir server açmayı planlıyorum [ARA VERİLDİ:(]

Tahbel

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
BİR SÜRELİĞİNE ARA VERİLDİ..

Malesef hem yardım eden yok hem internetin gitti ara vermek zorunda kaldım. Server için ortalama tek başıma 6 saat ve bunu 1 ayda bitirebilirim ama çalıştığım için okadar vaktim yok malesef yardımda gelmedi ama diğer çalışmama devam etmeye başladım. Bir süreliğine konuya kilit vurmak zorundayım. Kusura bakmayın yeni bir harita düzenliyorum. Konu yakında açılır.

arkadaşlar şu an üzerinde çalıştığım yaklaşık günlük 2 saat kadar çalışa biliyorum işe gittiğim için
srver 3 bayraktan oluşucak sarı, mavi ve kırmızı her bayrağın kendi kalesi olucak ama kaleyi yükseltmek
için oyuncuların para kasması gerekecek boş bir kalede başlıycak her bayrak ve o bayrak altında olan
oyuncuların kazandığı paralarla konaklama yerleri silahcı zırhcı gibi yerlerin seviyesini yükselte bilicekler
haritamın amacı bayraklarını güçlendirmek için birlikte çalışılması güven birbirine saygı dostluk yani oyunda
bayraklar arası savaş elbette olucak ama amacımız birlik ve beraberliği öğretmek.

pluginlerde yardımcı olmak isteyen arkadaşlar msj atabilirmi pluginlerde iyi değlim pek. ;(

server hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum. yorumlarsanız sevinirim.

LOBİM İÇERİSİ DÜZELTİLECEKTİR BOŞ KALLMİYCAKTIR.

YARDIM...
Serverin kale map ını ayarlamak için yardım etmek isteyen arkadaşlarım var sağolsunlar
ama gecede serveri açık tutuabilicek bir bukkit server kurabilicek birisi lazım
bilgisayarım dayanır diyen birisi varsa yardımını isterim en fazla 4/5 kişi olacağız.​

Bloğumdan detaylıca takip edebilirsiniz.
http://tahbeloyunda.blogspot.com.tr/
forumda yeniliklerden kısa kısa bahsedeceğim.
blog sayfamda sorularınızı çok detaylı bir şekilde cevaplıya bilirim.

SKYPE=TAHBEL OYUNDA

Son düzenleme:

BAHATR

Marangoz
En iyi cevaplar
0
plugin açısından yardımcı olamayabiliim ama harita için bana ulaş skype bahacemoli

Weak

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
MT2 Temalıysa build çok ama çok kötü

Tahbel

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
MT2 Temalıysa build çok ama çok kötü
mt2 temalı değil kardeşim bir krallık düşün 0 daha hiç birşeyi yok, krallığa giren oyuncuların emekleriyle krallıkta zırhcı silahcı gibi öğeler açabilicekler oyun parası ile ve açtıkları yerler seviylendirilebilicek. yatak haneden örnek verim. 1. seviyede 10 adet oda varken 2.seviyede 25, 3.seviyede 50 böyle böyle seviyeli, seviye arttırmak için yüklü bir miktar gerekicek, bu miktar için ya bütün kırallık 1 kişiye güvenecek bütün paralarını verecek ve o kişi seviyeleri yükseltecek yada tek kişi günlerce para kasıp açıcak oyunu savaştan ziyade minecraftta artık dosluk birbirine güven olması erektiğini düşünüyorum. Gene savaş var ama birlik beraberlik içinde olunursa savaşlarda güçlü olunabilir. yani mt2 tarzı değil kardeşim. herkes kendine değil. build kötüyüm yalanım yok ilk defa bir giriş hazırlıyorum ama girişimde npceler ıvır zıvırım yok dediğim gibi mt2 tarzı değil bana kurallarımın ve oyun tanımımın oldu ve bayrakların girişleri gerek giriş lobimde elimden gelende en güzel lobi bu oldu kardeşim.

plugin açısından yardımcı olamayabiliim ama harita için bana ulaş skype bahacemoli

kardeşim yardımını gerçekten çok isterim ama az sonra işe gideceğim gece 2-3 gibi geliyorum yani birlikte çalışmamız çok zor sabahlamıyorsan. genede ben bir msj atim konuşalım halletmeyi çalışırız ona göre, çok işim var çünkü harita çok kolay bir harita olmiyacak belki haftalarca belkide 1-1,5 ay uğraşicam çünkü çok değişik fikirlerim var ve seviye atlatmalı yapacağım için çok uğraşıcağım.

ZedPress

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Çok güzel bir fikir. İnternet bağlatıldığında yardımcı olacağım.

ilayda

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzele benziyor umarım yardım ederler :)

Tahbel

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Güzele benziyor umarım yardım ederler :)
Malesef hem yardım eden yok hem internetin gitti ara vermek zorunda kaldım. Server için ortalama tek başıma 6 saat ve bunu 1 ayda bitirebilirim ama çalıştığım için okadar vaktim yok malesef yardımda gelmedi ama diğer çalışmama devam etmeye başladım. Bir süreliğine konuya kilit vurmak zorundayım. Kusura bakmayın yeni bir harita düzenliyorum. Konu yakında açılır.

ilayda

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bana pm atın bi ara skype gireyim yardım edeyim. Yardım edince elim yada kolum kopmuyor sonuçta.

ensiha

Bratackk <3
En iyi cevaplar
0
Plugin değil fakat skript olarak yardım edebilirim
Build im iyi değil ama yardım lazımsa denerim