Değişik bir şey..

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Arkadaşlar biraz saçma olabilir.Eğer daha yeni server açmış nitrado veya batihosttan + hiç plugin yüklenmemiş yani sıfır serveriniz varsa birlikte çalışabiliriz.Ne sunucusumu ? Minigames :) .Arena felan hepsini birlikte yapacağız kısacası sizin ortağınız olacağım.(Parasız)
Neden bu konuyu açtım ?
Nette takılırken içime minigames serveri açma hissi doldu birden.Yerimde duramadım direk konuyu açmak için siteye login yaptım :D Ve şu an konuyu açıyorum :D Benim kafadan yani minigames server açacak varsa skype: by.yak yaş 13 bilmediğimiz komutları internetten araştıracaz.
Birlikte çalışacağız açıkcası panel sizde kalsın.
Minigames derken yani şunlar gibi: TNTRun,skywars,bedwars,hungergames,spleef felan :)

Lqiste

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
UUU benm dier kafam <3 yetki arıyor :D
:D Bnmde Minigames Yapasımvarda :D işte olmuyo qwqweqw

tireman

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben skriptle uğraşarım ama panel işlerinden anlamam bir ortak bulursan beni pluginer moderator fln yapında bende küçük ortak gibi olurum
bu arada benim yaşta 13 yani yaş sıkıntısıda olmaz minigamelerin hazır kodlanmış plugnleride var ama biraz amatörce

ve sseverim minigames serverleri ve türk minigame serverleri pek hoş deil fazla amatör minigame serverlar var onun için öyle bir server kurmak benim aklımda güzel bir amatör bi mingame serveri kurmak vardır

AtomyTR

Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Yanlız arkadaşlar konuyu kirletiyorsunuz biraz :D
tireman portlu server kurabilirmisin (Bukkit) kurupta bi makineye bağlayabilirmisin peki ?

Makine işi olmazsa sen normal bukkit portlu server kur ikimiz çalışalım minigames serveri yapalım.İsteyen gelir istemeyen gelmez.Böylece server bulmamız daha kolay olur :D

tireman

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
serveri açarım ama bukkit -spigot 1.7.10 olur 1.7x-.1.8x olurda makinaya bağlayamam(para istiyolar ya o sebeppten dolayı diyorum) portlu server olursa zaten kolayca kurulur o yaparım o işi adamlar vip alınca serveri bi host şirketi bağlanır batıhost vb. ve bu arada internette videolarda vbs ücretsiz server kurmayı gösteriyo ama 1 hafta sürelik diyoda 1 video daha gördüm süresiz ücretsiz vbs server diye

AtomyTR

Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
serveri açarım ama bukkit -spigot 1.7.10 olur 1.7x-.1.8x olurda makinaya bağlayamam(para istiyolar ya o sebeppten dolayı diyorum) portlu server olursa zaten kolayca kurulur o yaparım o işi adamlar vip alınca serveri bi host şirketi bağlanır batıhost vb. ve bu arada internette videolarda vbs ücretsiz server kurmayı gösteriyo ama 1 hafta sürelik diyoda 1 video daha gördüm süresiz ücretsiz vbs server diye
1.7.10 da olabilir sen skype ekle ordan konuşalım kardeşim by.yak ekle adım Yiğit Akın Kaya :)

tireman

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
bn ortak olmayı pek planlamıyom daha çok reklamcı moderator veya admin yapın server işini yapabilirseniz beleşe çalışrım ayrıca builderlıkta yapabilirim skype tireman-brkatly

AtomyTR

Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
bn ortak olmayı pek planlamıyom daha çok reklamcı moderator veya admin yapın server işini yapabilirseniz beleşe çalışrım ayrıca builderlıkta yapabilirim skype tireman-brkatly
Kardeş ben servere alım yapmıyorum sen çok yanlış anlamışsın.Bende birlikte mg yapacak ortak buldum diye seviniyorum.Ben sunucuma yetkili felan aramıyorum :)

tireman

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
tmm peki server olursa alım yapılırsa ilk baş vurabileceğin kişi benimdir

AtomyTR

Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
KONU GÜNCEL HALA ORTAK ARANIYOR