Değişimli Hikaye yazımı

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar,
Bugün sizlerle değişik bir forum oyunu oynayacağız.Buna "Değişimli Hikaye oluşturma" deniyor.
Peki nedir bu değişimli hikaye oluşturma ? Hemen anlatayım:
  • En fazla 20 cümle olmak şartıyla üstteki hikayeyle aynı doğrultuda devam eden kendi kafamıza göre yazacağımız hikayelerdir.
  • Aynı zamanda cümle bittiğinde anlatacak şeyiniz yarım kalsa bile devam ettirme hakkınız diğer oyuncu hikayeyi devam ettirene kadar olmuyor.Yani üst üste yazamazsınız.Biraz beklemeniz gerek.
  • Hikaye başlatan oyuncunun başlattığı şekilde kalmak zorunda değildir.Yani konu uzayken mantıklı bir yolla derbi maçlarına çevirebilirsiniz.(Tabii saygı çerçevesi denen o ufak şeyi aşmadan.)
Başlıyorum:
Tarih 1955,Rambo,Kadir ve ben Vietnamda dolaşıyoruz.Tabii o zamanlar savaş yeni başlamış biz de genciz tabii.Her zamanki gibi bizim Hüsamettin abinin kahvehanesinde okey oynuyoruz.Ben de okeye dönüyorum maksat milleti gaza getirmek.Ben alnımda okey milleti trollerken bizim kahvehaneye bir genç girdi.Çocuk soluk soluğa :"Hüsamettin abey, Savaş başlamıştır lo !" dedi.Tabii biz de genciz hemen gaza geldik "savaş var dediler geldik" niyetine sokağa çıktık.Abooo etrafta bombalar halay çekiyor falan şekilli bombalar atıyorlar.Bizim Rambo da delikanlı çocuk hemen gaza geldi kerata."Ulan hepinizi gömecem lan !" diye bağırarak aldı sokağın logar kapağını gökten gelen bombalara doğru fırlattı.Biz de mal mak bakındık 1-2 dakika.Bizim Rambonun attığı logar kapağı kaldırıma düştüğü gibi biz de kaçmaya başladık.Rambo da arkamızdan:"Lan beni de bekleyin." diye bağrışıyor.Lan kendi canımızı kurtarabilsek ne ala , ula sen hayırdır ? Neyse bu değişiği de aldık aramıza kaçıyoruz bombalardan falan.Ne kadar koştuysak il sınırına falan geldik.Gümrükteki abi : "Siz hayırdır hewaller soluk soluğasınız noluyor lo ?" dedi."Savaş var mal az çekil de geçek" diye buna 45 numara botlarla 2 tekme çaktık.Gümrükçü yıldızları sayarken biz de resmen "kaçak" olmuştuk.Şans eseri yolda külüstür bir "anadol" bulduk(zamanında da iyi yakardı hani :) ).

Geri kalanı size emanet :)

@MUHDE @TheBlueDeath

Son düzenleme:

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Vayyy ben de varım hikayede o_O

Neyse devam edelim;
Hemen atlayıp eve doğru yola koyulduk. Yolda yüzsüz (cidden yüzsüz) takım elbise giymiş bir adam birden arabanın önüne atlayıverdi. E tabii durur muyum, ezmemek için direksiyonu sola kırdım ve bir ağaca çarptım. Ardından gözlerimi hastahanede açtım...

blackicekadir

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ama hastanede ki doktorların da yolda gördügüm adam gibi yüzü yoktu.Çok korktum doktor a serum tutacagıyla saldırdım.Sonra hastaneden kaçmak için koridora fırladım koridordaki insanlarında yüzü yoktu.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Birden hepsi bana doğru yöneldiler. Önce bir zombi gibi yavaş hareket ediyorlardı. Ben de topuklayarak oradan uzaklaşmaya çalıştım. Sonra birden koşmaya başladılar. İçimdeki korku dayanılmaz şekilde artmıştı...

blackicekadir

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hızlı bi şekilde koridorun sonundaki yangın merdivenine ulaştım koşarak aşşagıya indim.Hastanenin bahçesinden dışarı çıktım yolda ilerleyen arabalardan birinin şöförüne uçan tekme attım o tekmenin etkisiyle sersemlemişken onu dışarı çıkardım.Arabaya bindim ve yola koyuldum ama her yerde bu yüzsüz adamlardan vardı nereye gideceğimi bilmiyordum...

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Hızlı bi şekilde koridorun sonundaki yangın merdivenine ulaştım koşarak aşşagıya indim.Hastanenin bahçesinden dışarı çıktım yolda ilerleyen arabalardan birinin şöförüne uçan tekme attım o tekmenin etkisiyle sersemlemişken onu dışarı çıkardım.Arabaya bindim ve yola koyuldum ama her yerde bu yüzsüz adamlardan vardı nereye gideceğimi bilmiyordum...
Bir anda bir polis ensemden tutup yere yapıştırdı ve ''Kalk gidiyoruz!'' dedi.Bu polis gerçek bir polis değildi bu yakışıklı Bestia idi B) Sonra beni apar topar bir arabaya tıktı ve beni bir malikaneye benzer bir eve getirdi.Kafamda ki BİM torbasını açtığın da malikanenin salonundaydım.Karşım da 2 adam duruyordu bunlardan birisi KadirBerk diğeri ise AlichosTR idi ve bana artık kendini GTA'daymış gibi yaşaman sona erdi bundan sonra bizim genel evde çalışacaksın dediler.Daha sonra ise Bestia'ya teşekkür edip al bakalım yakışıklı genç diyerek bir çanta dolusu doları verdiler ve O ise hemen Japonya uçağına yetişmek için malikaneden hızla çıktı.Onu yakalamalıyım ve paraları almalıyım dedim kendi kendime ve birden şiddetli bir baş ağrısı geçirdim.Bestia'nın bana bıraktığı notu okudum not ta ''Cocainum fazla çekersen böyle kafa yapar milleti suratsız görürsün havada uçan uçağı üzerine düşüyor zannedersin.'' diyordu ama öncelikle bu 2 adamı KadirBerk ve Alichostr'yi aşmam gerekiyordu sonra ise korumasız bahçeden çıkıp bir taksi çağırmalıydım ve hemen hava limanına Bestia ya yetişmeye çalışmalıydım!..

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Bir anda bir polis ensemden tutup yere yapıştırdı ve ''Kalk gidiyoruz!'' dedi.Bu polis gerçek bir polis değildi bu yakışıklı Bestia idi B) Sonra beni apar topar bir arabaya tıktı ve beni bir malikaneye benzer bir eve getirdi.Kafamda ki BİM torbasını açtığın da malikanenin salonundaydım.Karşım da 2 adam duruyordu bunlardan birisi KadirBerk diğeri ise AlichosTR idi ve bana artık kendini GTA'daymış gibi yaşaman sona erdi bundan sonra bizim genel evde çalışacaksın dediler.Daha sonra ise Bestia'ya teşekkür edip al bakalım yakışıklı genç diyerek bir çanta dolusu doları verdiler ve O ise hemen Japonya uçağına yetişmek için malikaneden hızla çıktı.Onu yakalamalıyım ve paraları almalıyım dedim kendi kendime...
KadirBerk bana Bestia'yı bulup öldürmem için yüklü bir para teklif etti. Ben de onların verdiği silahlar ile ilk uçakla Japonya'nın yolunu tuttum...

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
KadirBerk bana Bestia'yı bulup öldürmem için yüklü bir para teklif etti. Ben de onların verdiği silahlar ile ilk uçakla Japonya'nın yolunu tuttum...
Japonya ya ulaştığım da Bestia yı bulmak için bir Tapınakta ki keşişe danışmaya gittim.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Japonya ya ulaştığım da Bestia yı bulmak için bir Tapınakta ki keşişe danışmaya gittim.
Keşiş geleceği gördüğünü, ve karşılığında para istemediğini belirtti ve ardından Bestia'nın Tokyo'da Hosua(Salladım.) adlı bir sokaktaki apartmanda yaşadığını söyledi.

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Keşiş geleceği gördüğünü, ve karşılığında para istemediğini belirtti ve ardından Bestia'nın Tokyo'da Hosua(Salladım.) adlı bir sokaktaki apartmanda yaşadığını söyledi.
Apartmana girdiğim de bir kapının açık olduğunu fark ettim ve hemen içeri daldım silahla fakat evde kimse yoktu çünkü Bestia çok güzel kzı arkadaş bulmuş ve onlarla takılmak için çoktan evden ayrılmıştı bir kere. :D Ve bizim Bestia kızları gördüğün de şaşırmaktan gidip geziceği yerlerin listesini düşürmüştü onu aldım okudum önce şehir de gezecekti AVM'ye falan gideceklerdi sonra ise kapalı bir havuza gideceklerdi oradan çıkıp denize gideceklerdi ve haliyle gece olacaktı.Gece ilk olarak kaplıcalara gideceklerdi gündüz ise kahvaltı yapıp sahile ineceklerdi hava karardığın da ise akşam yemeği yiyip tapınağı ziyarete çıkacaklardı.Öncelikle AVM de onları takip etmeliyim tek tek onları gözetleyerek takip etmeliydim son olarak ise Tapınakta bizim Bestia bir kıza çıkma teklifi edecekti tabikide :p o sırada ona bir samurai kılıcı ile saldırmalıyım!

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Apartmana girdiğim de bir kapının açık olduğunu fark ettim ve hemen içeri daldım silahla fakat evde kimse yoktu çünkü Bestia çok güzel kzı arkadaş bulmuş ve onlarla takılmak için çoktan evden ayrılmıştı bir kere. :D Ve bizim Bestia kızları gördüğün de şaşırmaktan gidip geziceği yerlerin listesini düşürmüştü onu aldım okudum önce şehir de gezecekti AVM'ye falan gideceklerdi sonra ise kapalı bir havuza gideceklerdi oradan çıkıp denize gideceklerdi ve haliyle gece olacaktı.Gece ilk olarak kaplıcalara gideceklerdi gündüz ise kahvaltı yapıp sahile ineceklerdi hava karardığın da ise akşam yemeği yiyip tapınağı ziyarete çıkacaklardı.Öncelikle AVM de onları takip etmeliyim tek tek onları gözetleyerek takip etmeliydim son olarak ise Tapınakta bizim Bestia bir kıza çıkma teklifi edecekti tabikide :p o sırada ona bir samurai kılıcı ile saldırmalıyım!
Bestia hazırlıklıydı, keşişi o tutmuştu. Ve beni tuzağa çekmeye çalışıyordu. Elbette bunların bir tesadüf olmadığını anladığımdan yanımda birkaç paralı samurai ile gelmiştim. Bu kadar hazırlıklı olmadığı için savaş benim lehime gidiyordu. Sürekli çarpan kılıç sesleri tapınağın içinde yankılanıyordu. Son bir hamle yaparak kılıcın bestia'nın elinden fırlamasına neden oldum ve onu yere yatırıp pes etmesini istedim. Bana pes etmeyeceğini söylediği anda ciğerlerini doğramaya başadım !