olayı çözdüm galiba sen temiz bi minecraft kullanmadın heralde eski dosyaların üstüne kurduysan direk ondanda olabilir bu arada o yukarda attığım moduda konuya not et bende açılmadı mesela o mod çözüyor java sorunlarını başkalarındada olcaktır muhakkak yukarıda yazdığın hatalı link![]()
:''(
İncelemen için teşekkür ederim bu arada.
Evet eski Minecraft dosyamın üzerine kurdum. Zaten paket yapmak amacıyla değil, eğlence amacıyla indirmiştim modları. Daha sonra paket yapmak aklıma geldi.olayı çözdüm galiba sen temiz bi minecraft kullanmadın heralde eski dosyaların üstüne kurduysan direk ondanda olabilir bu arada o yukarda attığım moduda konuya not et bende açılmadı mesela o mod çözüyor java sorunlarını başkalarındada olcaktır muhakkak
Ben her şeyi yaptım @Kovalski'nin dediğinide yaptım onu yapmadan önce hiç açılmıyordu zaten ama oyun açılıyor, 1.7.2 Minecraft penceresi gelince yanıt vermiyor ve öyle kalıyor :/
.minecraftakini launcher_profiles'i sil bunu atBen her şeyi yaptım @Kovalski'nin dediğinide yaptım onu yapmadan önce hiç açılmıyordu zaten şimdide oyun açılıyor, 1.7.2 Minecraft penceresi gelince yanıt vermiyor ve öyle kalıyor :/
Ben her şeyi yaptım @Kovalski'nin dediğinide yaptım onu yapmadan önce hiç açılmıyordu zaten ama oyun açılıyor, 1.7.2 Minecraft penceresi gelince yanıt vermiyor ve öyle kalıyor :/
C:\Program Files\Java adresine gir ve fotoğraf çekip bana gönder. Veyahut ne gördüğünü söyleyebilirsin.Java 1.8 ne oluyor? Forge demek istediysen 1.8 ve 1.7 kurulu işte şu an..
jre1.8.0_51 çıktı sen geride kalmışınjre1.8.0_45
yine ben ve yine çözüm WİN !!Onu bilmiyorum da şu an oyun açıldı :/ O yorumu yazdıktan sonra bekliyordum hala anca açıldı![]()
jre1.8.0_45
saçmalama bende java 8 var teori üretme kafandan :/Tahmin ettiğim gibi.
Forge 1.7.2 Java'nın 8. versiyonunu çalıştırmıyor ne yazık ki. Eğer paketi oynamak istiyorsan Jre8'i silip, Jre7'yi kurmalısın. Java orijinal sitesinden jre7'yi sildiği için, gezginlerden indirmeni tavsiye ederim.
o attığım legacy java fixer modu otomatikman jre7 adlı bi klasör oluşturup o sorunu çözüyorTahmin ettiğim gibi.
Forge 1.7.2 Java'nın 8. versiyonunu çalıştırmıyor ne yazık ki. Eğer paketi oynamak istiyorsan Jre8'i silip, Jre7'yi kurmalısın. Java orijinal sitesinden jre7'yi sildiği için, gezginlerden indirmeni tavsiye ederim.
ooo ağlamaya hakkın yok ozaman kardeşim çekeceksin acısını2 gb ram var zatenHepsini veremem :/ Oyun kasarsa sunucu açıp oynarım
![]()