deleted

ElitIceNW

♛[ElitIceNW]♛ >Ödüllü Sunucu<
En iyi cevaplar
0
Pro 4 tablet diye geçiyor sanırım. Türkiye'ye satış yapılmıyor galiba. :(
Tablet fakat klavye ve faresini alırsan dizüstü yerini alıyor ^_^
Eğer 6000TL bütçen varsa kesinlikle i7 + 16 GB sürümünü öneririm.
Sanırım bir Türk sitesinde görmüştüm ama yurtdışına çıkarsan veya yurtdışında tanıdığın varsa getirtebilirsin. :)

ElitIceNW

En iyi cevaplar
0
Yurt dışında tanıdık çokta getirecek yok. :( Bütçem 6.000 TL. Birinde aradığım özelliği diğerinde bulamıyorum, diğerinde bulduğumu birinde bulamıyorum. :(
13 inç Mc için çok mu küçük ki acaba...
Evet, biraz küçük.
Tam olarak istediğin donanım özellikleri nedir?
Bu arada fps için de şöyle söyleyim:
Zamanında 1.700TL'ye aldığım bilgisayar Minecraft'ta yüksek grafiklerde 100+ fps alıyor.
Marka: Lenovo
İşlemci: İntel Core İ7 [3.Nesil]
İşletim sistemi: Windows 8 [Fakat ben 10'a lisanslı olarak güncelledim ilk çıktığında.]
RAM: 6GB
Ekran kartı: Nvidia GeForce 635M
Oyun için ideal, GTA V'yi falan da rahat kaldırıyor.

QurdAspenki

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sarjına hassas davran suanda çektigim zorluk gibi lanet bir şey gidip gidip durması bknz ;
- Bozuk sarj ve 2mbgit net.

ElitIceNW

En iyi cevaplar
0
Bende de 8GB 17 inç 3. nesil İntel ve 740M var. Yeni format atmama rağmen her şey kasıyor. Ve 2000 TL'ye almıştım.

Donanım olarak Windows olursa kesinlikle i7 6700HQ olmalı. En az 8-12GB Ram olmalı. Ekran kartı da 960M olmalı. (950M'de ısınma sıkıntısı varmış.)
Mac olursa zaten 2016 model 13.3 inçlik cihazı almayı düşünüyorum. Birkaç model baktım: Lenovo'daki iyi ama ekranın dışındaki yer aşırı fazla. Asus'Un 552vw modeline baktım kırmızı ışıklı klavye bana hoş olmaz. Ben sadece oyun oynamayacağım. En azından normal bir ışıklandırma olmalıydı...
HP pavilion'a baktım ekranı full hd ama nt sanırım. :(
Lenovo Thinkpad T450. Ekranı tamamen dolu, 3 çeşit ışıklı + su geçirmez bir klavyeye sahip. İstediğin işlemciyi bulabiliyorsun. 12GB ramli sürümü mevcut. Ama o da yurtdışında :D