deleted

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Şu iphone cihazlarının ekranı için birçok insan sövüyor, sdn technopat gibi forumlarda bunla ilgili yorumlarda görürsünüz ana kalıpta şudur "telefonda pikselleri okuyorum". Aga bu nasıl bi göz lan? Göz var nizam var, mesela macbook air ekranı harbidende pikselleri sayabilirsin, yakından pikseller belli oluyorda telefonda nekadar yakından bakarsam bakayım ben neden okuyamıyorum?
Bu ekran konusuydu,
Desteğe gelirsen Samsungu kullanmadım ama Apple sohbet ve telefon destek yetkililerinin hem samimi hemde sabırlı olması güzel. Mesela operatör ve internet destekleri(Turkcell, Avea, dsmart, ttnet vb.) çok aceleci oluyorlar, hemen konuyu kapamaya bakıyorlar genellikle cümleleri "başka bir sorunuz yoksa kapıyorum" veya bunu bile demeden "+yardımınız için teşekkür ederim -Biz teşekkür eder iyi günler dileriz" hemen kapıyorlar. Apple'da "Başka bir konuda sormak istediğiniz bir soru varmı?" ve "Acaba sorunuzun yanıtınından ne kadar memnun kaldınız" gibi şeyler diyorlar, sohbet ve telefon desteğinde iletişim sonlandığında direk kapamıyorlar.
Telefonda iletişimin sonuna geldiniz mesela kulağınızda indiri indirmez bitmiyor konusma, kapamanız için süreniz oluyor. Bu benim için çok önemli, aynı şeyi başkalarıyla konusurken bende yapıyorum. Bir saygı göstergesi bence.