Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aşkı maddiyatla yere mıhlamadığın sürece her yerde dolaştığını görebilirsin. Sayıların sonsuza yaklaştıkça büyüdüğü gibi aşk da gönül zenginliğine ulaştıkça büyür, güçlenir.
Aslında haklısın . Yanağın kızarır, utanırsın, kalbin hızlıca atmaya başlar,... Günümüzde bu azaldı gerçi. Biri bedenine diğeri cebine bakar oldu. Ama hala var aşk. Ben buna inanıyorum. Herkesin içinde var olan bir şey
Tabi o tv programları tüccarlıktan başka bir şey değil benim gözümde (amacı değil, içindeki insanları kastediyorum)
Aşk,aşk olduğunda güzeldir dostlarım.Ama aşkı asla önermiyorum,aşkın varlığınada inanmıyorum.Sevgi gerçektir sadece,çok seversin,üzülürsün.
Bu arada aşk Solmaz'dır.(İnceyi anlayanlar şukulasın)
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.