deleted

Batu44

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Sesin ve harflerin doğru çıkması, doğru nefes alma gibi gibi... Sanatçıların aldığı ders.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
yok la diksiyon falan bahane uykusuzluktan oluyo yada kötü besleniyosundur. üstüne birde ev aşırı sıcaksa geçmiş olsun

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ergenlik sebebiyle oluyor. Kimi zaman sesleri ben de düzgün çıkaramıyorum. Elinden geldiğince düzgün konuşmaya çalış. Ne biliyim karizmatik bir ses tonu almaya çalış :D Ama sesini zorlarsan kalıcı hasara yol açar :/ Kısacası kendi kendine günlük yaşantında düzeltebileceğin bir şey :)
Diksiyona yönelik bir şeyler bulabiliyorsan araştır bence
Sanırım çok uykusuzum. 3-4 bardak aysti içmeme rağmen yatağa girer girmez daldım. :p İyi de beslenmiyorum, sebze yemiyorum. Meyve çok yerim ama :D
Fix bilen var mı
Kendine düzen vermeye çalış :D

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
Nasıl konuştuğunu merak ettim.
Eskiden arkadaşımın ağzını eşek arısı sokmuştu eminim öyle konuşuyor olmalısın.Veya ses tellerin halen gelişim süresinde olduğu için.
Zamanla geçer diye ümit ediyorum.Geçmezse sende fazla konuşmazsın artık.
Benim tavsiyem günde bir kere çiğ yumurta iç.
Ses tellerini onarır ve kuvvetlendirir.Psikolojik olarakta etkisi olacak tabii.

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
Genellikle bir bu tip sorunların birçok sebebi var, öncelikle tabii ki okumamak ve insan içine çıkmamak onun dışındakiler utanma,çekinme... Gibi şeyler, bir de genellikle bazı illerin vatandaşlarının tuhaf bir konuşma anlayışı oluyor (tabii ki bu beni de etkiliyor çorumlu olup etkilenmemek elde değil :D) benim tavsiyem pek üzerinde durma başkası anlamıyormuş vs şeylere kafa yorma; benim sakallar 2 günde uzuyor bir gün tıraş olmayım ertesi gün kaba sakal gibi geziyorum :D bu yüzden her sabah düzenli olarak sinek kaydı tıraş oluyorum (barış özcan gibi) ne hikmetse çoğunlukla suratımı kesiyorum :D ama hala oturup yav bu benim sakallar niye bu kadar hızlı uzuyor diye düşünmüyorum, uzasın 10-15 dk lık iş :ci: halledilebilecek sorunlara pek kafa yorma daha gençsin elbet ilerde çözülür.