Pro'yu mu Pro v2'yi mi önerirsin?razer hammerhead pro | cidden iyi bir kulaklık görünüşü olsun ses kalitesi olsun![]()
50 TL üstü kaliteli isteyip Snopy önermemi beklemeyezsin sonuçta. 420-430 TL fiyatı var Beats arkadaşın. Bu dolar ile 7.1 ses kalitesi olan Razer veya Beats bulamazsın. Razer Hammerhead için para bulursan onu almanı söyleyebilirim. İkisindende memnun kalırsın, eminim.2. dediğin şey en ucuz 1k değil mi? Apple sonuçta bu :/
Razer v2 200 TL. Para bulursam alırım![]()
Razer Hammerhead V2'nin üstüne mikrofon kalitesi tanımam. Razer Synapse programını indirdiğinde Razer Surround 7.1 programı aktif oluyor ve tümüyle kaliteyi arttırıyor.Mikrofon peki? Skype üzerinden sürekli konuşma yapan birisiyim. Telefon üzerinden de aynı şekilde.
Çam ağacına benzeyen silikonlar kulakta herhangi bir rahatsızlık veriyor mu?Razer Hammerhead V2'nin üstüne mikrofon kalitesi tanımam. Razer Synapse programını indirdiğinde Razer Surround 7.1 programı aktif oluyor ve tümüyle kaliteyi arttırıyor.
İşte bu program :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Not: Bu programı indirmek zorunda değilsin ama tümüyle kaliteyi arttırıyor ve çok iyi bir program.
Dipnot: Kendi masaüstümü örnek almak istedim. Her türlü sorunda Razer hakkında yardımcı olabilirim.
Hayır vermiyor. Aslında oyun için Razer alınabilir durumda ancak müzik ve onun harici şeylerinde seslerde ciddi anlamda sıkıntı çıkartabiliyor. Mesela,Çam ağacına benzeyen silikonlar kulakta herhangi bir rahatsızlık veriyor mu?
v2 yi tecrübe etmedim henüz hayla ilkini kullanıyorumPro'yu mu Pro v2'yi mi önerirsin?
100 TL kablosuz Razer bulmak ülkede milyarder bulmaktan daha zor. Logitech G300S'i iyi kullanacağına inanıyorsan (bakımlı ve sağlam şekilde) seni yıllar boyu idare edebilir. Müzik ve ses kasma için kulakiçi olarak urBeats ancak, oyun, müzik ve konuşmak için diyorsan G430'un üstüne tanımam.Kanka ben çok oyun oynayan birisi değilim zaten.Fazla kulağımda kalınca ağrıtıyor. (yani 50 liraya aldığım 2014te phlisips)
Ben müzik ve konuşma için alıyorum. Olur da belki cs atarken video çekerken kullanırım. Bide tipsiz geldi v2.Ben tipsiz olabilirim ama kulaklığım olmasın bari
Güzel bi önerin var mı?
Bu arada 100 tl altı kablosuz razer mause önerir misin? Aşırı makro olmasına gerek yok, hatta olmaya da bilir. g300s gibi büyük ve rahat olsun yeterli.
Hemen bakıyorum. TeknoStore (iZMO) ofisinin 1-2 mahalle uzağında oturuyorum belki 30dk da yollarlar.![]()