Demir bulmaya çalışırken

Coder

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Herşeyi yapıyorum, yeraltına demir bulmaya girince gece oluyor ve zombiler beni öldürüyor... Demir bulmadan ilk gece hayatta kalabilirmiyim, taktik varmı zombiler beni yemeden bulmak için, nerelerde bulunur. Söylediğim gibi demir bulmadanda hayatta kalabilirmiyim ilk gece? ve evi neyden yapıcam?? oyunda yeniyimde :D

TrOllie

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kardeşim ilk gece demiri napıcaksın odun yoplıcaksın hemen kazma yapıp 8 tane taş toplıcaksın dırınını yapıcaksın fırında ağaçlardan kömür yapıcan bi dağın eteğine veya yerin altına bi yer kazıcaksın hem gelişip hemde hayatta kallıcaksın ha bu arada etrafta gördüğün hayvanlarıda toplaman gerekir

AtaSariboga

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ilk gece demirsiz yaşarsın sana lazım olan şey zaten herşeyden önce odun sonra taş taşı bulunca taş kazma yapıcaksın sonra demir kazıcaksın sonra demirleri fırında eriticeksin zaten gerisi gelir :)

DarkEnder

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başta ağaç kesip çalışma masası yap
Ardından çalışma masasını tahta kazma yapmak için kullan ardından yakın bir yerde toprağı kaz ve taş çıkar.
Taştan kendine kılıç,kürek,balta vb. set yap.Böylece yapıcağın işleri daha hızlı yapabilirsin.
Asla ev yapmadan madene çıkma.
Asla yemek almadan madene çıkma.
Asla yanında odun bulunmadan madene çıkma.

Coder

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
1-Koyun Bul.
2-Ağaç Topla.
3-Evini Yap(Küçük) Yatağın Sığsa Bile Olur.
4-Meş'ale Önemlidir.
Yatak, Meşaleyi anlamadım. Koyunu keserim taşla odunuda buldum kılıç kürek ve kazmamıda yaptım taşla. 3-4 şıkları anlamadım. yatak derken? ve meşaleyi nereye koycam ayrıca evi neyden yapcam taşdanmı? survivalı bilemedim pek creativede iyiyim(yeni başlamama rağmen) :D[DOUBLEPOST=1376153321,1376153147][/DOUBLEPOST]
kardeşim ilk gece demiri napıcaksın odun yoplıcaksın hemen kazma yapıp 8 tane taş toplıcaksın dırınını yapıcaksın fırında ağaçlardan kömür yapıcan bi dağın eteğine veya yerin altına bi yer kazıcaksın hem gelişip hemde hayatta kallıcaksın ha bu arada etrafta gördüğün hayvanlarıda toplaman gerekir
kardeş fırın için demir istemiyormu? bide eşyaların yapımıyla ilgili bir konu atarsanız sevinirim :)

Progr4mm3r

Running in the memes
En iyi cevaplar
0
1- Odunu ellerinle kes
2- Odunla Çalışma Masası yap
3- Balta yap
4- en az 20 tane odun topla
5- Yüksek bir dağ varsa ortasını oy ve etrafı toprak ya da ahşap kalastan kulübe yap
**- Bulabilirsen koyun çok önemli 3 tane bul. Öldür ve yatak yap
6- Fırın yap ve ODUNU (özellikle odunu ahşap kalas değil) odun ya da ahşap kalas ile yak. Sakın kömür bulduysan onunla yakma çünkü sana kömür lazım
7- Odunu ısıtınca gelen kömürü ya da kazdığın kömürü meşale yapmak için kullan.
8- Meşaleyi eve koy ve akşam olunca uyu

Bunları ilk gün yapmaya çalış, çoğunu yaparsan oyunun süper gider :)

Coder

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Taşı kaz kazmayla (tahta, taş, demir, altın, elmas farketmez) çıkar :) Cobblestone yani .:)
ondan 70-80tane çıkarıyom zaten yer altına inince :D neyse yatak falan onları öğrenemedim birtek siz kılavuz gibi varsa atarmısınız :bekleme:[DOUBLEPOST=1376153983,1376153952][/DOUBLEPOST]
taş kırınca kırık taş olur.

bunu ben hazırladım daha bilmediğin itemlerin yapılışlarını bana özelden ulaşabilirsin :)

Yiyecek pişirmen ve cevherleri pişirmen için kömür gerekir.
saolun :)

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
4 Yıldır oynuyorum ilk başta videolar izlemiştim crafting sitelerine bakmıştım :3