[DEMO] CNGame Minecraft Templates

emrearslan44

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
CNGame V2 için yapmış oldugum site ön plan tasarımı aşağıdaki resimde mevcuttur. Görüş ve önerileriniz için şimdiden herkese teşekkürler. Tema yapımcısı ben değilim sadece kodlama alanında. Aşağıda gösterilen tema World Of Warcraft oyunu için yapılmış FunctionCMS ye ait tema idi. Tema ücretsizdir, herhangi bir hak talep etmedikleri için oradaki temayı kendi sistemime entegre ettim. Temayı yapan kişinin web sitesi kapalı olduğu için lik atamadım.
2.TASARIM DA YAPILDI BAKALIM BUNU BEGENECEKMISINIZ? BUTASARIMDA KENDI FORUM SISTEMIMI YAZDIM ONU DA SS ATACAĞIM.
RESİME TIKLAYARAK BÜYÜLT ÖYLE BAK

Aşağıda belirtilen temada eksiklikler varmı onları bana belirtirseniz.

Bu temada bazı değişiklikler yaptım orjinal teması daha farklıydı.

Son düzenleme:

berkbeko1978

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
çok güzel başarılar devamınızı dilerim + sizin web portal ne zaman çıkıcak onu bekliyoruzdan :D

emrearslan44

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.
Elimden geldiğince tasarıma özen göstereceğim

Bence daha sade bir tasarım kullanmalısınız, berbat duruyor.

Çok koyu karanlık ve göz yorucu olmuş sade tasarımı tercih ederim şahsen.

çok güzel başarılar devamınızı dilerim + sizin web portal ne zaman çıkıcak onu bekliyoruzdan :D

Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.
Elimden geldiğince tasarıma özen göstereceğim

berkbeko1978

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
arka plan kötü olmuş temayı değiştirirsen minecraftla uyarlarsa dahada güzel olucak

MahquM

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
eline emeğine sağlık sadelik denemeyecek kadar az ama benim hoşuma gitti başarılarının devamını dilerim

birde indirme linki olsa çok güzel olurdu :)

emrearslan44

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
tarzı minecrafta uyarlarsan güzel gözükebilir.
YUkarıdaki temayı değiştirdim. Forum tarzı yapınca daha güzel oluyor. Siteye kendi Forum'mu mu yazdım.
arka plan kötü olmuş temayı değiştirirsen minecraftla uyarlarsa dahada güzel olucak
Arka plan nether zaten. en uygun arkaplan bakarız. Fakat yukarıdaki temayı değiştirdim
eline emeğine sağlık sadelik denemeyecek kadar az ama benim hoşuma gitti başarılarının devamını dilerim

birde indirme linki olsa çok güzel olurdu :)
Sadece temayı istiyorsan atayım HTML olarak özelden

İSTEK VE ÖNERİLER ÜZERİNE TEMAYI DEĞİŞTİRMİŞ BULUNMAKTAYIM

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Minecraft Templates denebilmesi için tasarımda Minecraft'tan objeler, dokular olmalı. Bu tasarımlardan herhangi birisi başka formatta bir site için de pekala kullanılabilir.

LoaderSensei

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gerçekten başarılısın dostum, ne bir eksik ne de bir hata görüyorum bakınca.
Harika yapmışsın devamını dilerim ^^