craftable
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar; bir takım arkadaşım ve ben bu işlere yeni katıldık. Elimizden geldiğince video koymaya da çalışıyoruz. Şimdiden yapacağınız desteklerden ötürü teşekür ediyorum.
tabii ki eksiklerimiz var. Bunları sizlerin sayesinde halledeceğiz. Beğenmeyenler elbet çıkacaktır. Herkes bu işe ilk başladığında kötü başlar bildiğiniz Üzere.
Olumlu, Olumsuz eleştirileriniz ile bizde büyümeye devam edeceğiz
tabii ki eksiklerimiz var. Bunları sizlerin sayesinde halledeceğiz. Beğenmeyenler elbet çıkacaktır. Herkes bu işe ilk başladığında kötü başlar bildiğiniz Üzere.
Olumlu, Olumsuz eleştirileriniz ile bizde büyümeye devam edeceğiz
***Bu arada arkadaşlar dost kanal arıyoruz diyebilirim. Eğer olamak isteyen varsa
Steam: Tusii
Adreslerinden bana ulaşıp iletişim kurabilirler. Dost kanaldan kastım şudur yanlış anlaşılmasın.
-Birbirimize destek olmak
-Yer yer birlikte videolar çekmek
-Yer yer canlı yayın yaparken canlı yayına katılmak
-Kısacası bi takım çevre misali. Bu işlerle uğraşan arkadaşları tanımak ve kaynaşmak herkese fayda verecektir Eminim.
-Çünkü; Birlikte eksiklikler ve artılar olacaktır. Bunları tamamlamak bizim elimizde.
-Bu nedenle Kanal işleriyle uğraşan arkadaşlara Tanışma İsteği Yolluyorum***
Demo Oyun Youtube Kanalımız..
Merhaba Arkadaşlar Yeni Bir İş Serüvenine Atıldım . Yeni bir işle meşgulüz.. Bir arkadaşım ve ben youtube kanalı açtık. Sizlerden ricam bizleri takip etmeniz.. Şimdiden herkese teşekkürler..
Kanal hakkında bilgi:
-Başlarda eğlenceli olamasakta elimizden geldiği kadar olmaya çalışacağız..
-Arada Çekilişlerimiz olacak..
-Yarışmalar ve turnuvalar..
-Ve çok daha fazlası sizlerle..
-Bizleri eleştirmenizi bekliyoruz . Ama lütfen saygı çerçevesi içerisinde olsun .
Minecraft Hardcore Serimiz
Hardcore serisi çekiyoruz. Gerçekten eğlenceli oluyor. Bu eğlenceye sizlerinde katılması dileğiyle
Battlefield 3 Montage Videoları(Kills)
Gerçekten kaliteli kill'leri videolarla birleştirip sizlere sunmayı planladık ve yapıyoruzda
Mirror's Edge
Bu oyundan ben pek anlamam ama takım arkadaşım oynarken videolarını çekmeyi istedi Bizde kabul ettik
Gelen Yorumlar:
-Eksikleriniz var elbet ama devam ederseniz tamamlayacağınıza inanıyorum..
-Biraz daha sohbet konusu açarsanız daha zevkli olur..
-Elbetki, Herkes bu işte ilk amatör başlar. Sonradan ustalaşıcaksınız inanıyorum.
-Bu yolda adımlarınıza devam edin elbetki yükseleceksiniz.
-İzlemeye ve takip etmeye çalışacağım.
-Başarılarınızın devamını dilerim..