MeapBoy
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Karşşim Yanlış Anlama Ama World Edit in Komutu Olan Brush.Yani Fırça Kusura BakmaBrush değil, bush. Yani yapraklar :')
Karşşim Yanlış Anlama Ama World Edit in Komutu Olan Brush.Yani Fırça Kusura BakmaBrush değil, bush. Yani yapraklar :')
Retricanın etkisi gibiÖyle hayvansı shadera abanılmış ki iki ot ile ışıktaşını görüp mükemmel diyorlar. Şu yapıları düzgün çekin de yorum yapalım.
Shaders e abanmadım sadece o modu açıp çektim fotoğrafı sen görmesende olurÖyle hayvansı shadera abanılmış ki iki ot ile ışıktaşını görüp mükemmel diyorlar. Şu yapıları düzgün çekin de yorum yapalım.
Gerçek yapıyı çek. Orada bir ormana 2-3 çiftlik ağaç yapmışsın basmışsın shader'ı. Çek orada yaptığın evi yorum yapayım.Shaders e abanmadım sadece o modu açıp çektim fotoğrafı sen görmesende olur![]()
Bu foruma konu açıyorsan herkesin görüşünü isteyeceksin. Ben dedim ki shader fazla abartı kaçmış yapı görünmüyor. Asıl yapı burada ev yalan mı şimdi? Ev tabi ki yanındaki üç-beş alan düzenlemesi değil. Evi düzgün bir çek shader veya shadersız sonra istediğin kadar aban shader'a ama bir yapı gözüksün.2/3 çiftlik ağaç mı neyse senin gibi birinin yorumunu veya görüşünü istemiyorum