Deneyimli Yetkili Arayanlar

davr0s

Doctor Who?
Mesajlar
62
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
31
Puanları
140
Ruh hali

Merhaba değerli Minecrafttürk okuyucuları. Bu konumda neden beni serverınıza yetkili olarak seçmeniz gerektiğini anlatacağım. Bakalım hangi yetki kategorisinde ustayım.

Önceden kendim 2 server kurdum, 1 servera ortak oldum. Kendi kurduğum serverlar arasında ChainCraft ve BlowCraft var. Ortak olduğum serverın adını hatırlayamıyorum çünkü 1.2.5'teydi. Önceden plugin yazmayı bilmediğim için serverlarım saldırı yiyerek çöktü. Bu serverlar benim için deneyim oldu. şu an QuestTürk Factions 2 projesine öneride bulunmaktayım. Factions 2 Türkiye'de ilk olacak isterseniz Factions 2'nin ne olduğunu anlatan bir konu vardı onun linkini atabilirim.

Admin kategorisinde hiç referansım yok. Henüz hiçbir serverda adminlik yapmadım.

Eğer eski bir Minecraft oyuncusuysanız JustCraft'ı mutlaka biliyorsunuzdur. JustCraft AxiOnline'nın saldırıları yüzünden 4 kez oyun hayatına ara vermek zorunda kaldı. İlk JustCraft'ta Deneme Rehber, 2 ve 3. JustCraft'ta Rehber ve 4. JustCraft'ta Moderator olarak görev aldım. Belki tanıyanlar vardır Nickim: Matt'ti.

Yukarıda bahsi geçen ortak olduğum serverda önceden Builder'dım tek referansım o. Ancak buildime güvenebilirsiniz. Sonuçta build yapmak için Builder olmak zorunda değilim değilmi?

Bahse girerim hiç biriniz Authorsun ne olduğunu bilmiyorsunuz. Authors plugin yazan ve çeviren kişiye denir. Birkaç cahil plugin yazanlara pluginer demiş sonra almış başını gitmiş. Pluginer diye bir şey yoktur arkadaşlar. Authors referansım kendi serverlarım. C+++ MySQL Http MyBB kodlamayı biliyorum.

Rehber olduğum onlarca server var. Ben nedense Admin olmaktansa Rehber olmayı tercih ediyorum. Rehber olduğum server referansları BlowCraft [Mclinsky] JustCraft [Matt] ve adını hatırlayamadığım bir sürü server var. Bahse girerim Türkiye'de benden iyi rehber bulamazsınız. Ayrıca JustCraft'ta rehberlik yapıpta bu konuyu gören olursa nickini yoruma yazsın özledim onları :D

Sözü fazla uzatmaya gerek yok bu konular her şeyi açıklıyor şimdi uzun uzun yazamam. Bunlar foruma üye olduğumdan beri açtığım rehber konularım.

Oyuna Başlangıç Kılavuzu: https://forum.gamer.com.tr/konu/oyuna-başlangıç-kılavuzu.202155/
Moblar Hakkında Bilgiler: https://forum.gamer.com.tr/konu/moblar-hakkında-bilgiler.202347/
Minecraft Yemek Tarifleri: https://forum.gamer.com.tr/konu/minecraft-yemek-tarifleri.202320/
Minecraft Eşya Üretimi: https://forum.gamer.com.tr/konu/minecraft-eşya-Üretimi.202448/
Havaifişek Yapımı: https://forum.gamer.com.tr/konu/havai-fişek.202517/
Madencilik Rehberi: https://forum.gamer.com.tr/konu/madencilik-rehberi.202530/

Yeterince açıklayıcı olmuştur sanırım. Burdan konuşmak istemeyenler özel mesaj atabilirler yada Skype eklebilirler.

Minecraft'im Orjinal İsteyenlere Skype Ekran Paylaşımından Kanıtlarım.
Skype:
alper.ucal1

[DOUBLEPOST=1401710846,1401539292][/DOUBLEPOST]Konu Güncel.
 


davr0s

Doctor Who?
Mesajlar
62
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
31
Puanları
140
Ruh hali
Reklamcılık bana göre değil.
 

davr0s

Doctor Who?
Mesajlar
62
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
31
Puanları
140
Ruh hali
Skype ekle rahat rahat konuşalım arkadaşım. Skype: alper.ucal1
 

Üst