✔Deniz NetWork✔ Alımlar Basladı ✔

hasanalikoc

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Not: 2 Rehber 1 mod alımım ve en az 15 yaş üstü

İsimi
Yas
Mikrofon Varmı
En az 3 SERVER ÇALIŞMIŞ OLMALI
Neden Bizi Sectiniz:
Kurucu Ve Admine Sagılı Olmalıdır :

Serverin İp : DenizNW.nitrado.net Sw Gelin Bakın

vTeachy

Marangoz
En iyi cevaplar
0
İsimi : Berk
Yas : 16
Mikrofon Varmı : Var
En az 3 SERVER ÇALIŞMIŞ OLMALI : kendime ait 4 sunucu oldu ve 10'unun üzerinde sunucuda çalıştım adminlik modluk vb.
Neden Bizi Sectiniz: Sizlere Yardımcı Olmak ve oyuncuların güzel bir sunucuda oynamasını sağlamak için ve yeterince reklam yapabilirim.
Kurucu Ve Admine Sagılı Olmalıdır : Kesinlikle asla ihanet,hainlik yapmam ve saygım sonsuzdur.

takmaad

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İsim:YasinSamet
Mikrofon Varmı:var ama akşam açabilirim
En az 3 Serverde Çalışmış Olmalı:evt 3 serverde çalıştım vip,rehber ve admin oldum
Neden Bizi Seçtiniz:amacım yardımcı olmak ve son zamanlarda düzgün bi server yoktu bu serverin iyi olduğunu düşünüyorum
Kurucu Ve Admine Saygılı Olmalı:evt terbiyeliyimdir saygılıyımdır ve deklerini yaparım

Shadecalum_Orhan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İsimi;Orhan
Yas;18
Mikrofon Varmı;vardır
En az 3 SERVER ÇALIŞMIŞ OLMALI;3 serverden fazla çalışdım birçok serverlerde admin,moderator,her cür yetki aldım.Event,Pvp Sorumlusu,Rehber Alımları müte süreleri v.b şeyler yapa bilirim bu konular hakkında bilgim tamdır servere birçok yenilikler getiricem söz veriyorum.
Neden Bizi Sectiniz:Çünki size laik olmaya çalışıyoruz.Serverinizin iyi yer olduğunu anladım ve bende bu serverde yetkili olmak kararına geldim (Survival Haritasında) bilgim çoktur inanınki her cür yenilik benden gelicek serverinize !!!!
Kurucu Ve Admine Sagılı Olmalıdır :Kurucu ve admin yapıkları diyer oyunculara yansır çünki bende öyle gördüm öyle örnek aldım.İnsanları anlamak birçok insan içi zor olsada,benim elimde bu bir çocuk oyuncağıdır onlara saygılı davranır onların saygılarını kazanarak onlara güzel bir ortam yaratırım.O yüzden bende bu başvuruyu yapmak kararına geldim.