ufukt14789
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
sağol, 4.2 oldu demin köylerde kerpiç evler yıkılmış.Geçmiş olsun kardeşim . bizdede (istanbul) komşu basları açmış . Ev titreşti deprem oldu sandım![]()
Bugun Haberlere çıkar artık köylerde evler yılıkmış.Vay canına dejavucidden deprem oldu mu la?
Valla burada biz hiçbir şey fark etmedik.Yerim Bursa / İnegöl.
İnşallah gece gece bize vurmaz. demi lan?Bugun Haberlere çıkar artık köylerde evler yılıkmış.
şu an en son 2.5 Şiddedinde oldu
Dejavu mu yaşadınVay canına dejavucidden deprem oldu mu la?
Valla burada biz hiçbir şey fark etmedik.Yerim Bursa / İnegöl.
yok fay hattından Geliyor burada zaten Gölde sular sallanıyormuş Bizim Göl'de Hiç Dalga olmazdı hayvan Gibi dalga varmış şu anİnşallah gece gece bize vurmaz. demi lan?![]()
Evet bu gün hem de gün ortasın da ayrıca dün gece de sanki ev de gece yatağım da anime izlerken de depreme yakalanacakmışım gibi bir his vardı içim de.Dejavu mu yaşadın
İnşallah gece gece bize vurmaz. demi lan?![]()
Isparta da deprem oluyor sen risk var diyorsun.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
baksanıza[DOUBLEPOST=1408918523,1408918480][/DOUBLEPOST]Isparta - Burdur arsaı çok pis deprem Riski içeriyo şu an
Ben ilk hissettiğimde Antalya diye okudum sonra Isparta. Burdur u senden duyuyorum şimdi. Gerçek bilgiler çıkmış.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
baksanıza[DOUBLEPOST=1408918523,1408918480][/DOUBLEPOST]Isparta - Burdur arsaı çok pis deprem Riski içeriyo şu an
ıspartada birsey yok la Burdur çok fena şu an[DOUBLEPOST=1408918866,1408918809][/DOUBLEPOST]Isparta da deprem oluyor sen risk var diyorsun.bu arada gemlik te de turuncu renkte olmuş herhalde.İnegöle yakın lan tırstım harbiden ha.
![]()
5.1 4.8 YAZIR-AGLASUN (BURDUR)Ben ilk hissettiğimde Antalya diye okudum sonra Isparta. Burdur u senden duyuyorum şimdi. Gerçek bilgiler çıkmış.