Deriye Enjekte Edilebilen Cihaz !

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

Yukarıda gördüğünüz şey bilim adında yeni devir açabilecek türden bir şey,​
Japon Bilim İnsanları tarafından resmedilen bu icat, deriye mikro-elektrik bileşenleriyle enjekte ediliyor, kandaki oksijen durumunu ölçerek mavi-kırmızı-yeşil sinyaller ile görüntüyü iletiyor. Tokyo Üniversitesi bu cihazı gelişiminin yararlı olduğunu vurguluyor, yakında rakamlar ile de bildirim yaptıracaklar. Bunun sayesinde Ameliyatlarda hastanın organlarındaki oksijen durumunu ölçebilecekler, insanların gelişimine büyük bir yarar sağlayacak bu alet, daha da geliştirilirse neler olacağını siz düşünün. Sahneye sayın doktor @BurnerTroll 'u etiketlemek istiyorum, izninizle efenim :şapka:

OneDayGod

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
FPS oyunları gibi. Bakıyorsun koluna sağlık bilgilerini falan görebiliyorsun. Offff.
Sonra da akıllı gözlükler ortaya çıkar.(var ama çok daha gelişmişi tabi. mağarada değiliz.)

THIS IS SCIENCE.

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
FPS oyunları gibi. Bakıyorsun koluna sağlık bilgilerini falan görebiliyorsun. Offff.
Sonra da akıllı gözlükler ortaya çıkar.(var ama çok daha gelişmişi tabi. mağarada değiliz.)

THIS IS SCIENCE.
Onun yerine beyine geliştirilmiş çip takılacak, ileride. Harika şeyler, daha ileriyi görme gibi şeyler eklenecek.

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yanlış hatırlamıyorsam microsoft tu insan vucüduna kumanda yerleştirmeyi planlıyorlardı nanoteknolojiyle. Yani arabanı parmağına tıklayıp aççan fln

OneDayGod

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Onun yerine beyine geliştirilmiş çip takılacak, ileride. Harika şeyler, daha ileriyi görme gibi şeyler eklenecek.
Bence giyilebilir teknoloji daha iyi. Beyne çip sokma falan, tehlikeli ve riskli iş. Ne zaman ne olacağı belli olmaz.
Akıllı lens mesela, kandaki glikoz miktarını ölçebiliyor. Bu işi Google üstleniyor ve hala çalışmalar devam ediyor.

VR VAR VR.

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Resimdeki şey RFID tagların içindekiyle aynı şey, ayrıca deriye enjekte edilmemiş, üstüne yapıştırılmış.

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Resimdeki şey RFID tagların içindekiyle aynı şey, ayrıca deriye enjekte edilmemiş, üstüne yapıştırılmış.
Enjekte etmek sadece şırıngayla yapılmaz, bir nesneyi bir cisime yapıştırmak, onun parçası haline getirmek anlamında da kullanılır. "Enjekte" tanımının burada kullanılmasını doğru buldum sadece.

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
inanılmaz bir konu daha ^.^ Ayrıca deriye takılan bir elektronik cihazdan nekadar fayda geliyorsa okadarda zarar gelir diye düşünüyorum.
Sonuçta sıradan bir ağrı kesici bile ağrını keserken karaciğerine zarar vermekte. Böyle bir cihazın nereme zarar vereceğini düşünemiyorum ..