Derste Sıkılmamak İçin Yapılan Şeyler

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Derste Sıkılmamak İçin Yapılan Şeyler

Öğrencilerin birçoğu ders kelimesi ile can sıkıntısı terimini bağdaştırmakta. Bu kitleye ben de dahilim, özellikle
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
dersi benim için neredeyse kıyamet gibi. :(
Bu konumda sizlere okullarda canı sıkılan öğrencilerin yaptığı şeyleri derledim.

-1-
Neredeyse en çok yapılan...
Derste çöpün yanına gidip 2 saat boyunca kurşun kalem açmak. Eminim ki bunu siz de yaptınız yalan söylemek yok.
1.jpg

-2-
Nasıl yürek yediyse artık, önce tebeşirleri saklayıp sonra öğretmenin yanına gidip "Hocam tebeşir kalmamış gidip alayım." der ve kapıdan fırlar gider, 10-20 dakika sonra döner. "Ben yapmadım" demeyin. -_-

2.jpg

-3-
Uyanıklık denir buna!
Arkadaşımızın karnı ağrıyorsa veya başka bir sorunu varsa, hemen hocaya "Hocam Ahmet'in karnı ağrıyor tuvalete götürebilir miyim?". Yüz yılın taktiği, her zaman işe yarar. Peki siz yaptınız mı?

3.jpg

-4-
Sıra arkadaşımızla çaktırmadan SOS oynamak. :sinsi1:
Kim yapmaz ki bunu?
Oyunu hep kaybederdim. :(

4.png

-5-
Son olarak, sevmediğiniz dersin olduğu günde nöbetçi olmak... Özellikle pazartesi günü ilk 3 ders
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
ise şahane bir yöntemdir.:balta:

5.jpg

Konumu okuduğunuz için teşekkür ederim. Bunlardan hangisini en fazla yaptınız ? Yaptığınız başka çılgınca bir şey varsa yorumlarda belirtmeyi unutmayın!:şapka:

Gloin

''Far Over The Misty Mountains Cold...''
En iyi cevaplar
0
Tebeşir tozu yutup kustum ve karın ağrısı yaptım sonra okuldan gönderdiler hastayım diye heuehueeuebueheuehe

JackWold

Ağır Eleştrici
En iyi cevaplar
0
Bunların dışında en çok yaptığım her derste nöbetçiyim diyip tüm hocaları kandırıp dışarı çıkardım, nasıl olsa lise diyerekten..
Sonra koridora gider mesnevi şarkısını söyleyerek dönüp her yaptığımda müdür yardımcısının odasında olurdum, haftada 2 3 kez dayak yiyiyordum o yüzden.