Kötüyüm sen napmıyon derim.sanada derim
naber desem ne dersin
Emin Deyilim AmaOne derim.
Kenar uzunluğu (2a + 3) cm olan karenin çevresi 60 cm ise, kenar uzunluğu (3a + 5) cm olan karenin kenar uzunluğu kaç cm'dir? desem.
Zaa yanlış.Emin Deyilim Ama
60/4 = 15 - 3 = 12
a = 12
3a = 36
36 + 5 = 41
(3a + 5) = 41 derim
Mmorpg Oyun Önerirmisin Desem Ne Dersin ?
23 ilkokul matematiğine selam olsun derimOne derim.
Kenar uzunluğu (2a + 3) cm olan karenin çevresi 60 cm ise, kenar uzunluğu (3a + 5) cm olan karenin kenar uzunluğu kaç cm'dir? desem.
Tekniksel ve bilimsel olarak beynimin karekökünü alıp, Pi sayısına bölersek, üstelik 2'ye böler 1000 ile çarparsak, onun 2'lik karekökünü alıp kenarortayına çeker ve yüksekliğini ölçersek. İçersindeki yüksekliğin karelik bir kısmını derecelik denklemine ayırırsak. Ortamsal boyutta, Dünyasal kesimde ve Evrensel boyutta 7. Boyut üzerinden her türlü şekilde Dünya çerçevesinde zeki oluyorum.92 ilkokul matematiğine selam olsun derim
Çok mu zekisin desem ne dersin ?
Dil ve anlatım hocana selam olsun derimTekniksel ve bilimsel olarak beynimin karekökünü alıp, Pi sayısına bölersek, üstelik 2'ye böler 1000 ile çarparsak, onun 2'lik karekökünü alıp kenarortayına çeker ve yüksekliğini ölçersek. İçersindeki yüksekliğin karelik bir kısmını derecelik denklemine ayırırsak. Ortamsal boyutta, Dünyasal kesimde ve Evrensel boyutta 7. Boyut üzerinden her türlü şekilde Dünya çerçevesinde zeki oluyorum.
Beyninin 1/2'sini hesaplarsak. Hala bir takım şeyleri hesaplayabilir misin desem?
Zekamı o kadar düşük şeylere yormam derim.Dil ve anlatım hocana selam olsun derim
Megalomani yolundasın desem ne dersin?