FrozenBrainTR
☆☆☆ Azrail ☆☆☆
- En iyi cevaplar
- 0
Neden bu kadar Trollsun?Açma ._;
Belki arkadaş açmak istiyor bu arkadaşın sunucu açıp açmaması seni ilgilendirmez.
Ama beni ilgilendirir. Neden? O benim dostum. (mizah)
Neden bu kadar Trollsun?Açma ._;
Lütfen , kimse @BurnerTroll kadar troll olamaz.Neden bu kadar Trollsun?
Belki arkadaş açmak istiyor bu arkadaşın sunucu açıp açmaması seni ilgilendirmez.
Ama beni ilgilendirir. Neden? O benim dostum. (mizah)
Ama belki açmak istiyor? Kimsenin hayallerini yıkmak doğru değildir.Lütfen , kimse @BurnerTroll kadar troll olamaz.
Ayrıca , eğer dostun ise şunu unutma , seni en büyük yaralayanlar düşmanlar veya troller değildir dostundur.
Hayallerine eğer gerçekten bağlıysa , bunun gibi ufacık gerçekleri öğrenmek onu incitmeyecektir bile tam tersi ona eğer hayallerine sımsıkı tutunamıyor ise erkenden bırakmasını söylüyorum.Ama belki açmak istiyor? Kimsenin hayallerini yıkmak doğru değildir.
Yahu bu tartışma @FroZenBrainTR ile gitti , lütfen , bana vurma.Sen ne diyon lan değişik? Adam server açacakmış canı istiyorsa açar ne bu havalar sözler? Neymiş arkandan vuranlar gerçek dostlarmış. Konuyla ne alakası var olum o sözün? Adam server açmak istiyor sana ne ki bundan? Foruma post kasmaya gelmişsin resmen.
Foruma post kasmaya gelmemiş. Forumda böyle troll işsizler dolu.Sen ne diyon lan değişik? Adam server açacakmış canı istiyorsa açar ne bu havalar sözler? Neymiş arkandan vuranlar gerçek dostlarmış. Konuyla ne alakası var olum o sözün? Adam server açmak istiyor sana ne ki bundan? Foruma post kasmaya gelmişsin resmen.
Tekrar düzeltme ;Foruma post kasmaya gelmemiş. Forumda böyle troll işsizler dolu.
Ehehehe anlıyorumTekrar düzeltme ;
Ben troll işsiz değilim o işi yapanlar @BurnerTroll ve @EminGny ben bu foruma komut bloğu paylaşımlarımı yapmak için 2 sene önce kayıt oldum taam mı .s
İstemsizce güldümOlum gider adamın konusuna "açma sörvır yhaaa" yazarsan herkes tartışır senle. Manyak mısın nesin adamın konusunun içine ettin.
Diyorum ki ;Olum gider adamın konusuna "açma sörvır yhaaa" yazarsan herkes tartışır senle. Manyak mısın nesin adamın konusunun içine ettin.
Diger serverlarda olmayan şeyler olcak tabiDiyorum ki ;
Hard Faction var
Faction tıklım tıklım var
Kit Pvp var
Survival var
Yani bunlardan açar ise tutması için ya parası olacak yada inanılmaz ve diğer serverlarda olmayan bir şey bulacak.
Peki o zamanBu şekilde yaz o zaman. Tek cümle "AÇMA ;_;" yazıp adamı küçük düşürmendeki amacı anlayamadım ben hala. Adamın belki parası ve güzel fikirleri var, ne biliyorsun ki sen?
Olamaz , olmamalı , oldurmam.Tartismayalim lütfen hem 2 senede amacın değişmiş olamazmi
yada tr olan dil dosyasını al ve yeni sürüm mineresetliteın içine at ? plugincijojuk ta yazmazTmBenim Paketimdeki MRL ( MineResetLite = Yenileyici ) Türkçe Onu Kullan ? Biraz Editle Ama PluginciJoJuK Yazıyor*
![]()
1.8.7 direk , hiç düşünme.Peki serveei 1.7.x mi yoksa 1.8.x temi açmaliyim