[Destek] > Bazı Laglar Neden Olur Ney Sebeb Verir, Benim Bildiğim İçerde :)

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
Evet Ben Direk Konuya Girim :D
-= Authme =-
Önce Authme'den Başlayalım Authme Diyosanız Oyuncu Giriyo Lag Başlıyo Ama Plugin Çalışıyor Diye
Bunun Sebebleri Gayet Basittir, Plugini Mysql Bağlamadıysanız Aşırı Yüklenme Olmuştur Vede Login Yaptıklarında Sunucu
Laga Giriyodur Yada Başka Bir Mysqla Bağlıysa Yani Kendi Sunucu Mysql'una Bağlı Değilse Bilgi Alış Verişi Sırasında Lag Oluyordur.
Yada Authme'yi Yüklediğinzde Direk Çalışmıyosa Spigot Sayfasına Girip Son Sürümü İndirmeyi Deneyin Oda Olmassa AuthmeReload Gibi İsmi Olanı
Deneyiniz :D Bu Arada Sanırım Authme 5.3'te Mysql sorunlu :( Yanlışsa Düzeltin.

-= PlotMe =-
Panelde Plotme'ye Ait Hatalar Filan Görüyosanız Sorun Vardır Tabikide :D
Plotme'yi Mysql Bağlamadıysanız Yine Çok Fazla Arsa Olduğu Zaman Başlar Lag.
Bazende Buga Sokar Bir Oyuncu Arsaları O Zaman Sorun Olur.
Buna Alternatif Olarak PlotSquared Kullanabilirsiniz. Sunucumda Kullanıyorum
Mysql Bağlamadığım Halde hiçbir Lag Oluşturmuyor.
(Neden Bağlamadım İlk Başka Yükledim Plugini Bağlamak Sonradan Aklıma Geldi Arsalar Sıfırlansın İstemedim)

-= LegendaryMessages =-
Bu Plugin Yüklüyse Sunucunuzda Baştan Kaybettiniz Diğer Pluginlere Nazaran Daha Çok CPU Yer v.s.
Alternatif Olarak DeathMessage Kullanabilirsiniz.
DeathMessage'yi Sunucumda Kullanıyorum Yine :)

-= AnimatedMenu =-
Bu Lag Yapmaz Ama Lobinizde Başka Sunucudaki Oyuncu Sayısını Göstermeye Yarar Yine Ben Sunucumda Kullanıyorum.
Ama Tam Anlamam 1 Gün Filan Sürdü Yanında Bir Kaç Plugin Daha Gerekiyomuş :(
- AnimationdLib
- ProtocolLib
- PlaceHolderAPI

-= AnimatedMotd =-
BungeeCord İçin Olanını Sunucumda Kullanıyorum Lag Yapıyo Diyolar Ama
Ben Lag Yaptığın Görmedim Daha Bukkit İçinde Var Ama Paralı ( Çakma Yüklerseniz Bazı Hostinglerde Plugin Kendisini Durdurupu Sunucuyu Göçertiyo :( )

-= PhoenixAntiCheat =-
Paralı Versiyonunun Son Sürümünde Uygun Ayarları Yaparsanız Lag filan Olmaz :)
Uygun Ayarlardan Kastım Bütün Hile Korumalarını Aktif Etmeyin Zaten NoCheatPlus Yarısını Engelliyor.
Alternatif Olarak AAC Var Ama PAC Türk Yapımı Olduğu İçin Önerimdir :D

-= UnioCaseFix =-
Bunu Sunucumda Kullanıyorum Eğer Authme Mysql'a Bağlı İse Oyuncunun Mysql'a Kayıtlı Olan adıyla Giriş Yapmasını Sağlıyor.
Büyük Küçük Harfle Girme Sorununun Çözümü Ha Diyosanız
Mysql'a Bağlı Değil Diye isim-bug-fixed Kullanabilirsiniz.

-= BrokenPipe =-
Bu Hata Sunucunun Ramine/CPU'suna Aşırı Yüklenme Oldumu Sunucudan Ramin/CPU'nun Fazlasını Kullanan Oyuncu Sayısı
Kadar Oyuncuyu Atması Sonucu Olur Ram'i Yükseltirseniz Çözülcektir.

-= AdvancedBan =-
Mysql Bağlamasını Anlamam 1 Hafta Sürdü :D
Oldukça İşlevli Bir Plugindir BungeeCord Sunucumda Kullanıyorum Tek Sorunu Var BungeeCord'da
Mesjlar Ufacık Çakışıyo :)

-= PaperSpigot 1.7.10 =-
Bu Sürümü Hem 1.7 Hemde 1.8 İle Girmenizi Sağlar Ama Tavsiye Etmem.
1.8 Paper Spigot Kullanmanızı Öneririm. 1.7'de Aşırı Derecede Bug Var.

Şimdilik Aklıma Gelenler Bunlar Forumdada En Çok Sorulanlar Bunlardı Yanlışım Varsa Düzeltirsiniz.
Yoruma Yazın Direk Hatalı Yerleri İyi Forumlar.

Son düzenleme:

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Lag neden sebep olur dedikten sonra sadece pluginleri belirtmişsiniz. Spigotta pek çok plugin var lag yapabilecek hepsini buraya yazamayız değil mi? Pluginlerden kaynaklanan hatalar ayrı bir konu olur. Peki lag neden olur? Açıklaması burada
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
Lag neden sebep olur dedikten sonra sadece pluginleri belirtmişsiniz. Spigotta pek çok plugin var lag yapabilecek hepsini buraya yazamayız değil mi? Pluginlerden kaynaklanan hatalar ayrı bir konu olur. Peki lag neden olur? Açıklaması burada
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bu Konuda Hangi Pluginlerin Filan Lag Yaptığını Anlattım Başlıkla Uyumsuz Olmuş Olabilir kb