[Destek] - Sunucu Takımı Kuruyoruz | Mimar - Reklamcı - Pluginer - Skripter vs. | Devamı İçerde!

Edoo81

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Herkese selam arkadaşlar,
Ben ve yanlızlığım bir sunucu ekibi kurmaya karar verdik.
Ama ekip derken oyun oynarken vs değil.
Sunucu kurmak için bir ekip.

:odun: - NELERİMİZ EKSİK - :odun:
:odun: - ALIMLAR NELER OLACAK -:odun:
Yardımcı > 1
Eklenti Yazılımcısı > 2
Skript Yazılımcısı > 3
Mimar > 5
Konu Reklamcısı > 2
Rehber > 2

:odun: - KATILMAK İÇİN NELER YAPMALIYIM? :odun:
- FORMU DOLDUR ve YORUMLARA AT! -
Ad:
Soyad (Fazla Önemli Değil):
(Ayrımcılık Kesinlikle YOK!) Yaş:
Kaç Yıldır Minecraft Oynuyorsun:
Skype Adresi:
Kaç Kere İstediğin Kategoride Bulundun/Çalıştın:
(Sadece Mimar) Kendi Mimarine 10 Üzerinden Kaç Verirsin?:
(Sadece Mimar) Yaptığın bir Mimarinin Resmini At:

Benim Skype Adresim: facebook:edis.sarioglu

İYİ FORUMLAR
MİNECRAFTTÜRKİYE AİLESİ

furigold

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ad: Furkan
(Ayrımcılık Kesinlikle YOK!) Yaş: 13
Kaç Yıldır Minecraft Oynuyorsun: 5
Skype Adresi: live:furigo1 (Mik. Bozuk)
Kaç Kere İstediğin Kategoride Bulundun/Çalıştın: 8
(Sadece Mimar) Kendi Mimarine 10 Üzerinden Kaç Verirsin?: 7 (Build Battleye ne zaman girsem birinci oluyom)
(Sadece Mimar) Yaptığın bir Mimarinin Resmini At: En son 1 yıl önce yaptım elimde resim yok

Aerenn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
eklenti yazılımcısı varken niye skripter lar ile uğraşıyon .-.
Ufak bir sistem için neden plugin yazmakla uğraşasın ki? Java IDE' sinde proje aç package aç class aç kod yaz export et cart curt, skriptle not defterinden bile yazabiliyorsun. Eğer küçük bir şey yazacaksan skript kullanırsın.

şifrenisöyle

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ufak bir sistem için neden plugin yazmakla uğraşasın ki? Java IDE' sinde proje aç package aç class aç kod yaz export et cart curt, skriptle not defterinden bile yazabiliyorsun. Eğer küçük bir şey yazacaksan skript kullanırsın.
tüm eklentileri tek bi eklentide topla o zaman niye her eklenti için ayrı bi proje açıyorsun?

amaç ne hani çok olması en iyisi mantığı mı? firavun muyuz biz biriktirelim biriktirdiklerimizle kendimizi yüceltelim?

Aerenn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
tüm eklentileri tek bi eklentide topla o zaman niye her eklenti için ayrı bi proje açıyorsun?

amaç ne hani çok olması en iyisi mantığı mı? firavun muyuz biz biriktirelim biriktirdiklerimizle kendimizi yüceltelim?
Ben anlatamadım sanırım. Oyuncu oyuna girdiği zaman eline iki item versin mesaj atsın. 3 satırlık kod. Sence bunun için proje açmak mı daha mantıklı yoksa 30 saniyede bir skript dosyası oluşturmak mı ? Her konuda bir cevabın olması gerekmiyor, cevap verceksen de ne dediğimi anlamaya çalış boş laf yapma. Biriktir filan demedim ben sana. Adı üstünde "Script". Ufak şeyler için script kullanılır büyük bir projen var ise normal program yazarsın.

şifrenisöyle

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben anlatamadım sanırım. Oyuncu oyuna girdiği zaman eline iki item versin mesaj atsın. 3 satırlık kod. Sence bunun için proje açmak mı daha mantıklı yoksa 30 saniyede bir skript dosyası oluşturmak mı ? Her konuda bir cevabın olması gerekmiyor, cevap verceksen de ne dediğimi anlamaya çalış boş laf yapma. Biriktir filan demedim ben sana. Adı üstünde "Script". Ufak şeyler için script kullanılır büyük bir projen var ise normal program yazarsın.
ben ne diyorum sen anladın mı? tüm eklentileri bi projede topla o zaman diyorıum biraz mantıklı düşün, o skriptin çalışması için 1milyar satır kodun çalışması gerekiyor bide onu düşün bi

Aerenn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ben ne diyorum sen anladın mı? tüm eklentileri bi projede topla o zaman diyorıum biraz mantıklı düşün, o skriptin çalışması için 1milyar satır kodun çalışması gerekiyor bide onu düşün bi
Güzel kardeşim mesele sunucunun performansı değil iş süresi. O 1 milyar kodun çalışması, benim dediğim ile ilgili bir mesele değil konuyu açan arkadaşa kalmış bir şey.

şifrenisöyle

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel kardeşim mesele sunucunun performansı değil iş süresi. O 1 milyar kodun çalışması, benim dediğim ile ilgili bir mesele değil konuyu açan arkadaşa kalmış bir şey.
sen sunucuya sadece 3 satırlık bi kod ekleyerek bi dev. mi olmaya çalışıyorsun? :D gülüyorum şu an sadece bir skript ile çalışan bi sv omg ne güzel olurdu

Aerenn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
sen sunucuya sadece 3 satırlık bi kod ekleyerek bi dev. mi olmaya çalışıyorsun? :D gülüyorum şu an sadece bir skript ile çalışan bi sv omg ne güzel olurdu
Asıl ben sana gülüyorum. Afedersin ama şu an tamamen akılsızca cevaplar veriyorsun. Adam sadece bir taka skript dev. istememiş. Java dev de istemiş. Zaten skript dev de sadece bir skript kodlamayacaktır. Hala boş konuşuyorsun. Böyle uzayacaksa bırak daha cevap verme bana sıkıldım artık

KilllerDragons

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Asıl ben sana gülüyorum. Afedersin ama şu an tamamen akılsızca cevaplar veriyorsun. Adam sadece bir taka skript dev. istememiş. Java dev de istemiş. Zaten skript dev de sadece bir skript kodlamayacaktır. Hala boş konuşuyorsun. Böyle uzayacaksa bırak daha cevap verme bana sıkıldım artık
Eren BU Kodlamayı Bilmiyor Bilse iki üç item vermeyi oyuncuların girişindek aç kod olduğunu konuşmazdı Skript Hafif şeyler iÇİN Minigames Yapıcağım Filan Düşünüyorsa Plugin Yazsın Yoksa Swnin Anası Ağlar :D

şifrenisöyle

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeşim ben diyorum ki plugin dev. varken niye skripter lazım olsun ki plugin dev. ler zaten tüm pluginleri tek bi projede toplar (eğer azcık beyni varsa) sonra ufak bişi mi istedi canım onuda kenera köşeye koyar hani hala demek istediğimi anlamıyor musun?

Edoo81

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Konuyu savaş alanına döndürmüşsünüz arkadaşlar ne olmuş burası. Ayıp cidden ayıp. :(
Sadece Mimar - Reklamcı ve Skripter alımımız kaldı.

KilllerDragons

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeşim ben diyorum ki plugin dev. varken niye skripter lazım olsun ki plugin dev. ler zaten tüm pluginleri tek bi projede toplar (eğer azcık beyni varsa) sonra ufak bişi mi istedi canım onuda kenera köşeye koyar hani hala demek istediğimi anlamıyor musun?
Dostu mHerşeyi Plugine Sıkıştırmak İstemezsin D: Bir Saat Onlar iÇİN Kod Yazıcan Hepsi İçin Ayrı Ayrı Paket Yapıcan Sonrada Test Edicen Çalışıp Çalmadığını Skript Sadece Hafif işler İçin Mesela Her Giren İtem Vermek Yad Giriş Mesajı İçin

yada menü yaparsın filan minigames yapmamanı tavsiye ederim sw gider çok hit olan bir sw ise