[DESTEK]Zombi Skript Destek

KosovAli27

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kod:
on death of player:
    victim is player:
        spawn 1 zombie at location of victim
        set display name of last spawned entity to "&4&l%player% Zombisi"
        equip last spawned entity with victim's helmet
        equip last spawned entity with victim's chestplate
        equip last spawned entity with victim's leggings
        equip last spawned entity with victim's boots

Ben böle bi kod yazdım ama ölen kişinin diğer itemleride zombinin üstüne gelsin ve zombi ölünce hepsi yere düşsün istiyorum nasıl yapabilrim

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Zombi ölünce drop event-entity's chestplate kullan? hiçbir fikrim yok ama çalışabilir. Fakat zombinin envanteri yok diğer itemleri üstüne gelmezde düşmez de. Biri ölünce yakındaki zombinin (Ölünce zombi çağırmayı yapmışsın zaten) veri dosyasına yakında ki bulunan itemlerin ID lerini ve item sayılarını kaydedip sonrada yakında ki itemleri silmen lazım.

Anlatamadım belki ama anladıysan yardımcı olabilir:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Arkadaşın dediği çalışır: (Helmet felan da ayarlıcaksın hepsini teker teker)
Zombi ölünce drop event-entity's chestplate kullan? hiçbir fikrim yok ama çalışabilir. Fakat zombinin envanteri yok diğer itemleri üstüne gelmezde düşmez de. Biri ölünce yakındaki zombinin (Ölünce zombi çağırmayı yapmışsın zaten) veri dosyasına yakında ki bulunan itemlerin ID lerini ve item sayılarını kaydedip sonrada yakında ki itemleri silmen lazım.

Anlatamadım belki ama anladıysan yardımcı olabilir:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

KosovAli27

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Peki soyle bir şey yapabilirmiyiz olen kisi olunce Envanteri bi sanal chest tarzi bi yerde depolansa ve onun zombisi oldugunde sanal chestte olan itemler yere düşse böyle bir şey yapılabilir mi?