Destek

InfusionCoder

HTML CSS PHP Coder| MrCezmi| TeamCezmi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben 2 tane sunucu açıcam nitradodan bu iki sunucuyu bungeecord ile bağlaya bilecek varmi Ücreti odeyebiliriz

ASUS_Z002 cihazımdan gönderildi

GuidoTec

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Nitrado mu ? O çöplükten sunucu almanı tavsiye etmem, hiçbir şey bilmeyen destek ekibine sahip. Ayrıca kazık, kişi sayısına göre para belirliyor... Haytımda gördüğüm en berbat MineCraft hostingi diyebilirim :)[DOUBLEPOST=1422978610,1422978538][/DOUBLEPOST]BatiHost'dan al. Ben, 44 plugin 8 adet dünya ile 3 GB Sunucuda 50 kişiyi kaldırmıştım:) +40 online vardı 0 lag tavsiye ederim

InfusionCoder

HTML CSS PHP Coder| MrCezmi| TeamCezmi
En iyi cevaplar
0
Batihostu denemek için 1 gb sunucu açtım 2 kişide çöktü 20 plugin tek wordle

ASUS_Z002 cihazımdan gönderildi

ComodoGaming

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben size hertürlü yardimci olurum Nitrado kullandim hic kasma lag gibi bir sorunla karsilasmadim batihostta hatalarla karşılaştığım oldu neyse BungeeCordla sunucunuzu bağlarım skypem: berkay.erinc ekleyin ordan konusalim

MariusKa01

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nitrado mu ? O çöplükten sunucu almanı tavsiye etmem, hiçbir şey bilmeyen destek ekibine sahip. Ayrıca kazık, kişi sayısına göre para belirliyor... Haytımda gördüğüm en berbat MineCraft hostingi diyebilirim :)[DOUBLEPOST=1422978610,1422978538][/DOUBLEPOST]BatiHost'dan al. Ben, 44 plugin 8 adet dünya ile 3 GB Sunucuda 50 kişiyi kaldırmıştım:) +40 online vardı 0 lag tavsiye ederim
Çöplükmü Hahah Bütün Dünyaca Tanınmış Bir Şirket Ama Batıhost :S Nitradonun 100 lerce oyunların Serverlerini Yapmışlar BatıHost :S Galiba 2 :D