TheNightMoonTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ben sunucuda pl düznliyorum &c&l> yapınca > bunu başında şapkalı büyük a harfi çıkıyor nasıl düzltebilirim

Caner07ant

Marangoz
En iyi cevaplar
0
başlat.bat ınıza sağ tıklayıp düzenle seçeneğini seçip bunları yazın
böylece yazı karakter sorunu yaşamicaksınız türkçe kelimeleride yazabilirsiniz ö, ç, ü, ş İ, ı gibi

Kod:
@ECHO OFF

title SERVERISMI

java -Xms1024M -Xmx1024M -Duser.language=en -Duser.region=EN -Dfile.encoding=UTF-8 -jar spigot-1.12.jar

spigot-1.12 yerine kendi jar dosyanızın ismini oraya yazınız.

Son düzenleme:

TheNightMoonTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
başlat.bat ınıza sağ tıklayıp düzenle seçeneğini seçip bunları yazın
böylece yazı karakter sorunu yaşamicaksınız türkçe kelimeleride yazabilirsiniz ö, ç, ü, ş İ, ı gibi

Kod:
@ECHO OFF

title SERVERISMI

java -Xms1024M -Xmx1024M -Duser.language=en -Duser.region=EN -Dfile.encoding=UTF-8 -jar spigot-1.12.jar

spigot-1.12 yerine kendi jar dosyanızın ismini oraya yazınız.
aynı hatayı yine alıyorum olmadı

Caner07ant

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Düzenleyeceğin plugini Notepad++ ile aç kodlama kısmından UTF-8 olarak kodlaya bas tekrar düzenle.

dedi gibi pluginin düzenlediğiniz metin belgesini Notepad++ olarak açıp eğer metin belgesinde  varsa silip Encoding = Kodlama kısmından UTF-8 yapınız veya benim attığım koduda kullanabilirsiniz.

Son düzenleme:

Caner07ant

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Hayır hocam onun ki zaten ANSI dır. UTF-8 olarak düzenlemesi lazım.
olabilir hocam bi aralar çok kafa yormuştum pek bilgim yokken türkçe karakter sorunum vardı sonra sıkıldım tektek düzeltmekten hepsini başlat.bata kod yazıp düzelttim yanlış bir bilgi verdiysem kusura bakma uzun zaman oldu UTF-8 - ANSI ile uğraşmayalı :D