TheNightMoonTR
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
ben sunucuda pl düznliyorum &c&l> yapınca > bunu başında şapkalı büyük a harfi çıkıyor nasıl düzltebilirim
@ECHO OFF
title SERVERISMI
java -Xms1024M -Xmx1024M -Duser.language=en -Duser.region=EN -Dfile.encoding=UTF-8 -jar spigot-1.12.jar
aynı hatayı yine alıyorum olmadıbaşlat.bat ınıza sağ tıklayıp düzenle seçeneğini seçip bunları yazın
böylece yazı karakter sorunu yaşamicaksınız türkçe kelimeleride yazabilirsiniz ö, ç, ü, ş İ, ı gibi
Kod:@ECHO OFF title SERVERISMI java -Xms1024M -Xmx1024M -Duser.language=en -Duser.region=EN -Dfile.encoding=UTF-8 -jar spigot-1.12.jar
spigot-1.12 yerine kendi jar dosyanızın ismini oraya yazınız.
Düzenleyeceğin plugini Notepad++ ile aç kodlama kısmından UTF-8 olarak kodlaya bas tekrar düzenle.aynı hatayı yine alıyorum olmadı
aynı hatayı yine alıyorum olmadı
Düzenleyeceğin plugini Notepad++ ile aç kodlama kısmından UTF-8 olarak kodlaya bas tekrar düzenle.
Hayır hocam onun ki zaten ANSI dır. UTF-8 olarak düzenlemesi lazım.arkadaşımızın dediği utf-8 türkçe karakterler içindir.
dedi gibi pluginin düzenlediğiniz metin belgesini Notepad++ olarak açarsanız Encoding = Kodlama kısmından ANSI yapınız.
olabilir hocam bi aralar çok kafa yormuştum pek bilgim yokken türkçe karakter sorunum vardı sonra sıkıldım tektek düzeltmekten hepsini başlat.bata kod yazıp düzelttim yanlış bir bilgi verdiysem kusura bakma uzun zaman oldu UTF-8 - ANSI ile uğraşmayalıHayır hocam onun ki zaten ANSI dır. UTF-8 olarak düzenlemesi lazım.
Yalnış bilgi vermemek için düzenledim cevabı haklısınız, Kusura bakmayın.Hayır hocam onun ki zaten ANSI dır. UTF-8 olarak düzenlemesi lazım.