Dev Konu

Hoş

• Geldin ?

Kullanılan: 6 33.3%
  • Bamya ?

Kullanılan: 12 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    18

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Döndüm .-. @_Spiderus_ @Astrawar3 @Sarper170 @LordTs @BurnerTroll @Iskefiyeli18 @Kaan697 @Enderiatus @_AcaRz @RedIsBack @yoloman @abdullah2323 @umut_ @AzlaazTR @B35T14 @Erenbulbul @ExtendedFox [Aklıma geldikçe etiketliyceğim kusura bakmayınn] @uygarjaja
ADINI KONUNUN ÜSTÜNDE TUTMAK İSTEDİĞİM ELEMANLAR

2 hafta önce açtığım konuda belirrtiğim gibi, geri geldim :) Bugün Sınavın 1. aşamasını bitirdim. çok iyi geçti benim için. yarın tekrar bir oturum daha var. artık sonuçlanıyor yarın her şey.
size bahsetmek istediğim birkaç şey vardı. üşenmeyip konuda kalırsanız çok sevnirim.
öncelikle @Astrawar3, @_Spiderus_

@LordTs @BurnerTroll ve @Iskefiyeli18 Arkadaşlara, ne kadar içtenlikle yazdıklarını bilmem ama söyledikleri için çok teşekkür ederim. sınavda motive olmama çok yardım ettiniz. seviyorum sizi :aşık:
-------------------------------
Biraz Okuldan ve Sınavdan bahsetmek istiyorum. Öncelikle sınavına hazırlandığım okul, özel yetenek sınavı ile öğrenci alan bir sanat okulu. Kendince resim/müzik/spor bölümlerine ayrılıyor. işte ben de Resim bölümüne hemen hemen bir yıldır hazıralnıyorum. Bugün sınavın ilk günüydü. gayet iyi geçti. yarın 2. oturumdan sonra daha da çok rahatlıycağım. çünkü sonrasında 2 3 aylık bir uyku beni bekliyoor olucak :D
-------------
Taşındık ! yeni bir evdeyim şu an. 'Evde Sıkılınca ' videosu birikti baya :D onları da paylaşıcağım yakında. yeni evde internet bir süreye kadar [altyapı eksikliği nedeniyle] olmayacak. mobil olarak ara sıra sizinle olucağım tabi.
------------
Ben yokken neler olduğu hakkında hiçbir fikrim yok. Kim gitti kim geldi hiç bilmiyorum. biraz bahsederseniz sevinirim.

Son olarak konuya beklediğim ilgi biraz fazla :3 Beğenmenizi istemiyorum tabi ama mesajlarını eksik etmezseniz sevinirim :)[DOUBLEPOST=1435593281,1435593247][/DOUBLEPOST]Ekliyceğim birçok şey olduğundan ilk yorumdan kendime yer ayırtıyım :3

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Böyle Konuya Böyle Başlıkmı Seçilir Olum :p

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Sınavın için tebrik, iltifatların için teşekkür ediyorum.

Gidenin arkasından konuşmayı pek sevmem. @Quaris 2 gün önceki olayı özet geçebilir belki. Gelenlere de "üye ilişkileri" bölümündeki konulardan bakabilirsin. B)

KebabReyiz

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İfşa, terk, atışmalar vs. kısaca değinebilirsin olaylardan bahsetmek adına.
İfşa : Bu çakma japon qeqosunun profiline bakayım dedim. İlk sayfalardı neler göreyim .s Bende hemen ifşa konusu açtım fotolar profilimde var hala.
Terk : Japon yalakalarından bıktıydım. Bırakayım dedim. @rayandu06 sayesinde egom kabardı gitmedim.
Atışma : Gene bu çakma japon qeqosu salak türk falan steamden küfür etti kavga ettik. Sözde forumu bıraktı. Ama ben bu qeqoyu banlatana kadar rahat bırakmayacam.
Bu kadar .s

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Ne yalan söyliyim sen yokken forumda çok şey oldu; çok şey kaçırdın :p
Hoşgeldin bu arada

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1 hafta sonra kacinci oldugum/girip girmedigim belli olucak. Onu ve ekliycegim evde sıkılınca videolarini atcam buraya .-. Dev konu gercektende :p[DOUBLEPOST=1435671719,1435603317][/DOUBLEPOST]artık tamamen özgürüm .-. dediğim gibi 2. oturumu da yaptık bügün. iyi geçti gibi. sınav sonuçları haftsya aöıklanıyor hayırlısı orkadaşlar