Dev Minecraft Sunucu Tasarım ARŞİVİ V2! [Genel Görsel, GIF]

Chiel

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhabalar, paylaştığım "Dev Minecraft Sunucu Tasarım ARŞİVİ!" adlı konuya ilgi geldiğini gözlemlediğim için tekrardan bir konuda daha güzel tasarımlara yer vermek istedim, fakat bu sefer reklamı çoğalttım. Bir şekilde emeğimizin karşılığını alalım değil mi? :ci:
GENEL GÖRSEL :

GİF :

İndirme linkleri :
Genel Görsel :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Gif :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Markalaşacak bir tasarım yaptığımı ben de düşünmüyorum, amatörce de olsa sonuçta emek verilmiş bir iş. Bunu bu şekilde saçma sorumla karşılamak yerine "geliştirilmeli" gibisinden yorum yazabilirdin. Yine de teşekkür ederim.
Eğer "Geliştirilmeli..." yazsaydım direk "Teşekkür ederim." gibi bir yorumla geçiştirir idin. Ancak farklı, ve daha çok eleştirel bir yorum yazdığım için yazdığın cevabın farkını gördük.

Chiel

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Eğer "Geliştirilmeli..." yazsaydım direk "Teşekkür ederim." gibi bir yorumla geçiştirir idin. Ancak farklı, ve daha çok eleştirel bir yorum yazdığım için yazdığın cevabın farkını gördük.
İnsanları eleştirirken saygılı davranmak gerekir. "Amatörce" kelimesini senin yazmış olduğun makalelere yazsam emin ol sende alınırsın, çünkü o işin içinde emek vardır.

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
İnsanları eleştirirken saygılı davranmak gerekir. "Amatörce" kelimesini senin yazmış olduğun makalelere yazsam emin ol sende alınırsın, çünkü o işin içinde emek vardır.
Alınmam, aksine "Amatörce..." yazdığın ve o lafı bir daha söyleme diye daha iyi konular yapmaya çalışırım.

Formed

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Emek Verilmiş Özen Gösterilmiş Eline Sağlık Umarım Ilerleyen Zamanlarda Daha Iyılerini Yapabilirsiniz.

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Guzel gozukuyor

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi