Chiel
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Merhabalar, herkesin ücretli olarak yaptırdığı tasarımlara karşın, onlardan iyi olmasa da, onların yerini tutabilecek bir tasarım hazırladım. Bir beklentim yoktur, desteklemek amacıyla "Design by Chiel" textini silmezseniz sevinirim. Umarım beğenirsiniz 
GENEL GÖRSEL :
GIF :
Gif yapımını bilmeyenler için anlatım :
Gif yapımı sizi çok yormayacaktır, bir site aracılığıyla kolayca yapabilirsiniz. Öncelikle Photoshop üzerindeki işlemleri anlatalım. Photoshop dosyasında sizlere verdiğim .psd dosyasını indirdikten sonra photoshop'tan File> Open işlemlerini izledikten sonra sol tarafta veyahut sağ tarafta bulunan katmanlar sekmesinden "Görsel 1" ve "Görsel 2" isimli görselleri bulup üzerindeki text'leri düzenleyin. Daha sonra "Görsel 2" adlı görseli silin ve File > Save As dedikten sonra görseli jpg veyahut png(öneririm) olarak kaydedin. Daha sonra CTRL+Z işlemini uygulayarak "Görsel 2" 'yi geri alıp "Görsel 1" 'i silin ve bu sefer ise "Görsel 1"'i aynı yaptığımız işlemler ile masaüstüne kaydedin. Daha sonra "
Gif Görseli :
İndirme Linkleri :
Genel Görsel :
GENEL GÖRSEL :
GIF :
Gif yapımını bilmeyenler için anlatım :
Gif yapımı sizi çok yormayacaktır, bir site aracılığıyla kolayca yapabilirsiniz. Öncelikle Photoshop üzerindeki işlemleri anlatalım. Photoshop dosyasında sizlere verdiğim .psd dosyasını indirdikten sonra photoshop'tan File> Open işlemlerini izledikten sonra sol tarafta veyahut sağ tarafta bulunan katmanlar sekmesinden "Görsel 1" ve "Görsel 2" isimli görselleri bulup üzerindeki text'leri düzenleyin. Daha sonra "Görsel 2" adlı görseli silin ve File > Save As dedikten sonra görseli jpg veyahut png(öneririm) olarak kaydedin. Daha sonra CTRL+Z işlemini uygulayarak "Görsel 2" 'yi geri alıp "Görsel 1" 'i silin ve bu sefer ise "Görsel 1"'i aynı yaptığımız işlemler ile masaüstüne kaydedin. Daha sonra "
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
" sitesinden görselleri sırasıyla ekleyerek hızını "Animation Speed" 'den düzenleyebilirsiniz, ayrıca müzik ekleyebilirsiniz fakat forumda işinize yarar mı bilmem.Gif Görseli :
İndirme Linkleri :
Genel Görsel :
Gif :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.