devamlı hikaye

x-şafak-x

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaşlar başlıktaki devamlı hikayenin anlamını merak ediyorsunuzdur.hemen anlatayım.
Şimdi ben hikaye başlatıcağım devamını siz getireceksiniz.

1.Bölüm.

Savaş başlayalı 2 hafta olmuştu herkes panik içindeydi Eren ile ben askere çağrıldığımız günden beri düzenimiz çok bozuldu her sabah saat 3 kalkmak bizi çok yoruyordu kalkar kalkmaz antreman sonra silah atıcılığı bizi çok yormuştu 1 ay sonra eğitimimiz bitmiş savaşa hazır bir şekilde bekliyorduk sonunda yorucu antremanlar,sabahın köründe kalkmalar bitmişti.

2.Bölüm.

3 4 günde bizi göreve çağırdılar ve görevimiz komutan Jack'in gemisi batırmaktı herkes hazırlandı dalgıç kıyafetlerimiz giyindi bomba ve silahlarımız hazırlandı gitmeye hazırlanırken Eren şöyle dedi
_hakkını helal et Mehmet.
_helal olsun savaştan sağ çıkamassam aileme sevdiğimi söyle.
sözümü der demez bize emir geldi ve suya atladık hemen geminin altına geldik ve sessizce yukarı çıkarken bizi gören adamları susturucu silah ile hallediyorduk hemen belli bölgelere patlıyıcıları koyduk kaçmaya hazırlanırken alarm çaldı hemen silahları çıkratıp ateş etmeye başladık ve o esnada helikopter geldi herkes suya atlamaya başladı bende atlıyacakken biri beni bacağımdan vurdu neyseki yara büyük değildi hemen beni ve bazı adamları alıp havalandı havalandıktan 1 dk sonra gemi havaya uçtu.

Not:beğenirseniz sevinirim.