Zetoxman
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Herkese merhaba, aklımda çok güzel bir proje var ve bu proje için çok güzel fikirlerim var bütçemde var fakat bunları uygulayacak bir developer maalesefki yok :/ Şu anda aklımdaki belli fikirler için eklenti yazan bir yabancı developer buldum fakat maalesef ki aklımdaki eklentiler bir değil iki değil sunucuda bulunan neredeyse tüm eklentileri baştan kodlamak gerekiyor. Örneğin (Açmayı planladığım sunucu türü SkyBlock) genelde kullanılar UltimateSkyBlock eklentisi yerine sıfırdan bir eklenti istiyorum. Aklımda birsürü değişik fikir var. Eğer ki ilgilenirseniz uygun bir ücret karşılığı anlaşabileceğimizi düşünüyorum.
Not: Umarım konuyu doğru yere açmışımdır eğer yanlış biryere açtıysam lütfen uyarın direk taşıyayım konumu.
Not2: Konuyu görebilmeniz açısından forumda developer olduğunu düşündüğüm birkaç kişiyi etiketliyeceğim. (Lütfen yanlış anlaşılmasın önüme gelenleri değil sadece bu konu ile alakası olduğunu düşündüğüm kişileri etiketleyeceğim)
@Republican Sensei
@AlicanTrn
@>>TheLegend<<
@Crafted
@BerkayEC
@Dexsite
@ElfonseReyiz
@NovaEdge
@TinecraftMurk
@#Furki.TR
@Lucifer˜
@byMasterTurk
@Astrawar3
@Susanoo
@byBluera
@Reloven
@Bkunkcu
Not: Umarım konuyu doğru yere açmışımdır eğer yanlış biryere açtıysam lütfen uyarın direk taşıyayım konumu.
Not2: Konuyu görebilmeniz açısından forumda developer olduğunu düşündüğüm birkaç kişiyi etiketliyeceğim. (Lütfen yanlış anlaşılmasın önüme gelenleri değil sadece bu konu ile alakası olduğunu düşündüğüm kişileri etiketleyeceğim)
@Republican Sensei
@AlicanTrn
@>>TheLegend<<
@Crafted
@BerkayEC
@Dexsite
@ElfonseReyiz
@NovaEdge
@TinecraftMurk
@#Furki.TR
@Lucifer˜
@byMasterTurk