Developer aranıyor

Zetoxman

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Herkese merhaba, aklımda çok güzel bir proje var ve bu proje için çok güzel fikirlerim var bütçemde var fakat bunları uygulayacak bir developer maalesefki yok :/ Şu anda aklımdaki belli fikirler için eklenti yazan bir yabancı developer buldum fakat maalesef ki aklımdaki eklentiler bir değil iki değil sunucuda bulunan neredeyse tüm eklentileri baştan kodlamak gerekiyor. Örneğin (Açmayı planladığım sunucu türü SkyBlock) genelde kullanılar UltimateSkyBlock eklentisi yerine sıfırdan bir eklenti istiyorum. Aklımda birsürü değişik fikir var. Eğer ki ilgilenirseniz uygun bir ücret karşılığı anlaşabileceğimizi düşünüyorum.

Not: Umarım konuyu doğru yere açmışımdır eğer yanlış biryere açtıysam lütfen uyarın direk taşıyayım konumu.
Not2: Konuyu görebilmeniz açısından forumda developer olduğunu düşündüğüm birkaç kişiyi etiketliyeceğim. (Lütfen yanlış anlaşılmasın önüme gelenleri değil sadece bu konu ile alakası olduğunu düşündüğüm kişileri etiketleyeceğim)

@Republican Sensei
@AlicanTrn
@>>TheLegend<<
@Crafted
@BerkayEC
@Dexsite
@ElfonseReyiz
@NovaEdge
@TinecraftMurk
@#Furki.TR
@Lucifer˜
@byMasterTurk
@Astrawar3
@Susanoo
@byBluera
@Reloven
@Bkunkcu

Son düzenleme:

Zetoxman

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Aklımda tek bir proje yok aslına bakarsanız şimdilik 1 plugin lazım fakat bu ilerler ücretide eğer ilgilenen biri olursa ondan duymak isterim üzerindede konuşmak isterim :)

ZekiKos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Buyurun ben yardımcı olayım.

BlackiePie

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Build filan olursu benimle de konuşabilirsin ^^

Lynax

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Mevcut olan tek konuma bakarak yaptığım örneklere ulaşabilirsin. İlgilenirsen Skype'tan ekleyebilirsin.

NKDavey

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yoksaa ZetoxCraft gerimi dönüyor ilk oyuncularındandım minezken 2-3 kişi oynuyorduk :)))

Zetoxman

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yoksaa ZetoxCraft gerimi dönüyor ilk oyuncularındandım minezken 2-3 kişi oynuyorduk :)))
Evet geri dönüyor bu sefer büyük olacağız ama şu aklımdakileri yapabilirsem çok güzel olacak :)[DOUBLEPOST=1406323154,1406319436][/DOUBLEPOST]Bana özelden pm atarsanız fiyatları ve ilk eklentimi konuşabiliriz.[DOUBLEPOST=1407401562][/DOUBLEPOST]Hala aranıyor :)

DonduranAtes

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
para ile developer almanı tavsiye etmiyorum. Developere iş başı para verebilirsin. Sonuçta pluginlerini kodlattıkdan sonra, boş boş para vereceksin. Örneğin bir minigame kodlatırsın, o minigame karsılıgı 1 defalığa mahsus para verirsin.

Zetoxman

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben buldum yabancı bir developer eklenti başına para alacak fakat aklımda küçük bir iki eklenti var ve bunlar için adamı rahatsız etmek istemiyorum o yüzden b uraya konu açtım zaten :)