Devlet okuluna(lise) nakil

EmreNetwork

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Konu Dışı bölümünde takılan çalışan veya işsiz kardeşlerim. Sizlere bir sorum olcak. Ben yıllarca özel okulda okudum şimdi devlet okuluna(lise) geçeceğim fakat nasıl giyineceğimi bilmiyorum. Aranızda şu anda devlet okulunda(lise) okuyan biri nasıl giyineceğimi söylerse sevinirim okul kıyafeti mi serbet mi serbestse işte koyu pantolon beyaz gömlek tarzı bir şey mi? Soranlar olcak hangi okul Çorum Andolu Öğretmen. Yardım edebilen veya edemeyen herkeze teşekkür ederim :)

inhuman

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Anladığım kadarıyla okulun kapatılmış, üzücü bir durum ya da sadece bana öyle geldi.

BY_MAFYA

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Kardeşim okul kifayetleri vardır okuldan okula fark eder bazı okullarda velilerin görüşleri alınır serbest olsun mu olmasın mı diye bazılarında öğretmenler karar verir kısacası her okul aynı değildir gittiğinde öğrenirsin ?

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kardeşim biz genelde yamalı pantolon giyiyoruz tişörttede yırtıklar oluyor maalesef öyle bir kıyafet bulman lazım.

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
Hangi okuldan geçiceksin çorum anadoluya?

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeni okuyacağın okuluna gidip öğrenebilirsin. Yada okulun sitesindeki fotoğraflardan bilgi edinebilirsin. Fazla zor değil ._.
Olmadı okul kıyafeti satan bir yere git ve okulunun adını söyle :/

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Okulun sivil olması düşük ihtimal. İlk gün zaten sivil git, bilgi alırsın kıyafetle ilgili, ilk hafta kimse kıyafetine bir şey demez.

JackWold

Ağır Eleştrici
En iyi cevaplar
0

Güldürdün qweişqwelwqişelqweqw

Lise sona gitmiş biri olarak şunu söylemek isterim, lisede büyük iğtimal ilk senen okula alışmakla geçicek ve büyük sınıflardan büyük iğtimallen dayak yeme iğtimalin var.
Bir başka öneri, 2, veya 3. Senende artık serbest giyinebilme cesaretini alıyorsun, fakat çok fazla serbest giyinirsen ailenden tomarı alabilirsin.
Bir bir başka öneri, okul aile birliğinden bunun bilgisini okul açılmadan 1 gün önce saat 13:00'dan sonra odaya girip yetkili bir kişiyle görüşebilirsin, fakat sadece bazı günlerde serbest gitmeni söylemek isterim yoksa..

EmreNetwork

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Okul aile birliğinin aldığı karara göre ya serbesttir, ya da karar verilen bir forma vardır onu alırsınız. Bu bilgiyi okulu arayıp edinebilirsin.
Teşekkür ederim
Anladığım kadarıyla okulun kapatılmış, üzücü bir durum ya da sadece bana öyle geldi.
Yok kapatılmadı sana öyle gelmiş :D
Kardeşim okul kifayetleri vardır okuldan okula fark eder bazı okullarda velilerin görüşleri alınır serbest olsun mu olmasın mı diye bazılarında öğretmenler karar verir kısacası her okul aynı değildir gittiğinde öğrenirsin ?
Bizim okul büyük ihtimal serbest
Hangi okuldan geçiceksin çorum anadoluya?
Pınar'dan Anadolu Öğretmen'e geçcem
Anlamsız bir gülüş geldi
Yeni okuyacağın okuluna gidip öğrenebilirsin. Yada okulun sitesindeki fotoğraflardan bilgi edinebilirsin. Fazla zor değil ._.
Olmadı okul kıyafeti satan bir yere git ve okulunun adını söyle :/
Okulun sitesine baktım serbest gibi :S İnşallah öyledir
Okulun sivil olması düşük ihtimal. İlk gün zaten sivil git, bilgi alırsın kıyafetle ilgili, ilk hafta kimse kıyafetine bir şey demez.
Ben sivil gidip herkes okul kıyafetiyle olursa diye korkuyom olma ihitmali düşük ama ben yine de buraya sorayım dedim
Güldürdün qweişqwelwqişelqweqw

Lise sona gitmiş biri olarak şunu söylemek isterim, lisede büyük iğtimal ilk senen okula alışmakla geçicek ve büyük sınıflardan büyük iğtimallen dayak yeme iğtimalin var.
Bir başka öneri, 2, veya 3. Senende artık serbest giyinebilme cesaretini alıyorsun, fakat çok fazla serbest giyinirsen ailenden tomarı alabilirsin.
Bir bir başka öneri, okul aile birliğinden bunun bilgisini okul açılmadan 1 gün önce saat 13:00'dan sonra odaya girip yetkili bir kişiyle görüşebilirsin, fakat sadece bazı günlerde serbest gitmeni söylemek isterim yoksa..
Yok ya dayak yiyeceğimi düşünmüyorum beni herkes tanıyor ya kuzenimden ya baba adından ya da dede adından ondan bir şey olmaz

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkür ederim

Anlamsız bir gülüş geldi

Ben sivil gidip herkes okul kıyafetiyle olursa diye korkuyom olma ihitmali düşük ama ben yine de buraya sorayım dedim

Yok ya dayak yiyeceğimi düşünmüyorum beni herkes tanıyor ya kuzenimden ya baba adından ya da dede adından ondan bir şey olmaz
Eti,mehmetcik,inönü gibi liselerde zaten kimse kalmamış herkes özele geçmiş diyorlar, bu sadace çorum da değil türkiye geneli böyle millet özele geçiyor sen devlete geçmeyi mi düşünüyorsun? sınav temel lisesine geç alis düğün salonunun karşısında hocalarda iyidir bende zamanında özel ders almıştım baya iyiler tanırım hepsini ders yönünden de ygs-lys dersleri var sadece öyle pınar gibi kolej tarzı değil, fiyattan haberim yok ama sanmam 8.9 bin olacağını.

EmreNetwork

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Eti,mehmetcik,inönü gibi liselerde zaten kimse kalmamış herkes özele geçmiş diyorlar, bu sadace çorum da değil türkiye geneli böyle millet özele geçiyor sen devlete geçmeyi mi düşünüyorsun? sınav temel lisesine geç alis düğün salonunun karşısında hocalarda iyidir bende zamanında özel ders almıştım baya iyiler tanırım hepsini ders yönünden de ygs-lys dersleri var sadece öyle pınar gibi kolej tarzı değil, fiyattan haberim yok ama sanmam 8.9 bin olacağını.
Başta Vajçe Şehir düşündük işte referansımız vardı istekliydik anlaşamadık hem Nihat Vardar diye müzik hocası var belki bilirsiniz ben Merkez Anadolu'ya geçecektim orası Öğretmen'den daha iyi değil dediği için Anadolu Öğretmen'e geçtim yoksa ben de özele geçecektim.

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Teşekkür ederim

Anlamsız bir gülüş geldi

Boşver sen rahat ol, ben devlet okulundayım, pazartesi sivil gitmeyi planlıyorum. Siyah pantolonumuz var ama okul pantolonu olmak zorunda değil, koyu renk olsa yeter, siyah veya füme. Koton'dan aldım ben, okul pantolonu falan fasa fiso... Paçaları uzundu biraz, terziye verdim, dedim abi acelesi yok, pazartesi akşam üstü alırım. Açık kahve pantolonla gideceğim, üzerine de beyaz çizgili tişört. İlk hafta tamamen böyle gelsem yine kimse bir şey diyemez. Sana da diyemezler. Rahat ol, Giy istediğini. ilk hafta bitince halledersin kıyafet işini ^_^