Merhaba forum.gamer ailesi, ben yusuf namıdeğer "DonsuzTurk", bugun sizlere ********* denen sunucunun YurttaSulhTR(YSK) adında bir klan ile kendinden iyi olan ve çekemedikleri birçok sunucuya saldırmalarını ispatlayacağım. Çoğu kişi bu şahsiyetsizler yüzünden beni rahatsız ediyordu, işte YSK sensin sunucumuza saldırıyorsun vb. Bende 1 yıllık araştırmam sonucu birçok kez kanıt buldum ama gene çağrıda yemin ettiler biz değiliz dediler, ama hiçbir zaman ekran açamadılar. En sonunda dün kanıtlarıma dayanamadılar ve kendileri olduklarını itiraf ettiler. Benim adımı birçok kez kötülediler, benim sunucuma gelip saldırdılar, saldırttılar. Ben hiçbir zaman pes etmedik ve etmekte bilmedim. En sonunda birçok kişi bir kanıt çıkardı YusufDC adımla birçok sunucuyu çökerttiğime dair. SS'ler felan havada uçuştu forumda yasaklanmama sebep oldu bunlar. Tabikide bunların giçbirini kabul etmiyorum. Bizim adımıza açılmış bir hesapla yapılmış ve yazılmış şeyler bunlar, Tabi bunları yapanlar gene ********* ekibi, @Greyder , @TurkiyeNT , @MehmetALAGEYİKK . Birçok arkadaşta bana YSK olduğumu düşündüğü için saldırdı ve kin besledi, düşman oldu. @Emirizm_ umarım sende anlamışsındır artık YurttaSulhTR denen şahsiyetsiz insanların benim olmadığımı.
Artık Kanıtlara Geçelim. (Biraz küfür içerir, o yüzden kusura bakmayın, bunlara az bile...)
Bunu yaklaşık olarak 1 ay önce söylemişti, daha sonra şaka olarak 1 ay boyunca kandırmıştı bizi, gene anlayacağınız kabul etmemişti kendi olduğunu.
Ve daha çok kanıt için, skype adresimi ekleyip bana ulaşabilirsiniz.
Skype; live
onsuzturk_1
Kendilerinin saldırmış olduğu sunucular ve sahipleri yorumlarınızı bekliyorum...
ETİKETLER; @Emirizm_ , @LufianTürkiye , @MhmdAkgn01 , @TurkiyeNT
Artık Kanıtlara Geçelim. (Biraz küfür içerir, o yüzden kusura bakmayın, bunlara az bile...)

Bunu yaklaşık olarak 1 ay önce söylemişti, daha sonra şaka olarak 1 ay boyunca kandırmıştı bizi, gene anlayacağınız kabul etmemişti kendi olduğunu.

Ve daha çok kanıt için, skype adresimi ekleyip bana ulaşabilirsiniz.
Skype; live
Kendilerinin saldırmış olduğu sunucular ve sahipleri yorumlarınızı bekliyorum...
ETİKETLER; @Emirizm_ , @LufianTürkiye , @MhmdAkgn01 , @TurkiyeNT