TimarliSipahi
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 1
FDAFSAFSAFSAF
Son düzenleme:
Paylaştığınız link 9 Aralık 2015. Görmediniz sanırım(!)
Sorunuzdan anladım ki üniversiteye geçeceksiniz. -tahminimce - Okunacak bir bölüm mü diyorsanız da şunu söyleyeyim:İç mimarlık okunacak bir bölüm müdür hocam?
Katılıyorum. İç mimarlık çok gelişmiş bir bölüm değil ve zevk meselesi birazda. Sevmeyen adam yapamaz.Sorunuzdan anladım ki üniversiteye geçeceksiniz. -tahminimce - Okunacak bir bölüm mü diyorsanız da şunu söyleyeyim:
Neden okunmasın? Ama sadece okursan bu ülkede - maalesef ki - iç mimarlık adına bir şey söz konusu değil. Ama okuyup ileri gelen şirketlerde çalıştın mı ne ala!
Dediğim gibi oyunu oynamıyorum. Yani küp sanatı dediğiniz Minecraft'ın içindeki oyunda daha önce mimarlık yapmadım.Küp Sanatında bol bol görmek istiyoruz seni
Bence denemelisin,oyundaki mimarlıkta herhangi bir sınır yok ,biraz pmc gibi sitelere bakarsan ne kadar yaratıcı şeyler olduğunun görür ve gaza gelebilirsinDediğim gibi oyunu oynamıyorum. Yani küp sanatı dediğiniz Minecraft'ın içindeki oyunda daha önce mimarlık yapmadım.
Yani masrafsız diyorsun sanırım?Bence denemelisin,oyundaki mimarlıkta herhangi bir sınır yok ,biraz pmc gibi sitelere bakarsan ne kadar yaratıcı şeyler olduğunun görür ve gaza gelebilirsin
bknz;http://www.planetminecraft.com/resources/projects/
Masrafsız ve fizik kurallarını takmak zorunda değilsin,aklına gelen şeylerin çok büyük bi kısmını oyunda yapabilirsin yetenekliysen(ki mimarsın)Yani masrafsız diyorsun sanırım?
Aslında baya masraflı bir iş, tabi işin masrafı para değil vakit.Yani masrafsız diyorsun sanırım?
Adam minecraftta yapılar yapmanın, gerçek hayattakinden daha kolay olduğunu sezince mesleğinden olacak -,-Masrafsız ve fizik kurallarını takmak zorunda değilsin,aklına gelen şeylerin çok büyük bi kısmını oyunda yapabilirsin yetenekliysen(ki mimarsın)
Bir oyunun gerçek hayattan zor olmasını kim düşünürdü ki?Adam minecraftta yapılar yapmanın, gerçek hayattakinden daha kolay olduğunu sezince mesleğinden olacak -,-
Ufak bir soğuk espiri