Diamond problemı

darthgordon

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
arkadaslar oyuna dun basladım ama forumları takıp ederek bılgı edınıp hareket etmeyı tercıh ettım

Genel 1-2 sorunum var

1) f3 tusuna basıp y yanı yukseklıgı 16 lara ındırmeme ragmen dıamond bulamıyorum lav ve suyun bırlestıgı pek cok yer ve magara kesfettım fakat 2.5 saat magra ve dıamond arayısıma ragmen hala 1 dıamond bıle bulabılmıs degılım

2) magara arayısım sırasında oldum.. lava dustugum ıcın spawn olmam gerektı. Oldugumde ıtemlerım gıttı dogal olarak onları aramaya cıktım ama sonradan fark ettım lava dustugum ıcın yok olmus olabılırler butun madenlerım orda dustu geru getırme ıhtımalım varmı

yardımlarınızı beklıyorum sımdıden tesekkur ederım

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Diamond şansla çıkar yani her 16'da çıkacak diye bir şey yok.Aramaya devam et ama yoksa yoktur üzülme :)
/gamemode 1 yazıp Creative'ye geç ve itemlerini al
sonra /gamerule keepInventory true yazarsan bir daha itemlerin hiç kaybolmayacak :)
Yardım ettiysem ne mutlu bana :)

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
1) soru daha cok araman lazim =) öyle kolay bulunmaz muhtemelen oyunu oynadigin seed kötüdür
2) soru lava düsen itemler silinir geri getirme şansin yok neyazikki buyüzden lavda ölmemeye gayret göstermen lazim

Neliel

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Diamond ı 1 ile 16 arasında ara.. Ve asla ama asla direk aşağıya doğru kazma!! Lavda ölürsen itemlerin gider arkadaşın dediği gibi keepinventory komutunu kullanabilirsin fakat bu seferde oyunun tadı çıkmaz config dosyasında oreların kaçla kaç arasında çıktığı yazar en basitinden wikiden de bakabilirsin ek olarak bir tavsiye mağaralarda hep sağa torch koy kaybolmazsın çıkışı kolay bulursun..