Normal eşyalar gibi? Ya da zaten benim inişi, çıkışı, neye göre azalmasıyla işim yok. Sadece durability eklenmesini istiyorum. Yani bir minigames yapıyorum da onun için.Elmasın durabilitysi neye göre azalacak??
Tamamda dostum normal eşyalar dediğine bir örnek verelim mesela elmas zırh, üzerine giyersin hasar aldığında zırhın durabilitysi azalır yada elmas kılıç sen saldırdıkça durabilitysi azalir. Elmasın durabilitysi nasıl azalacak? Neye göre azalacak?Normal eşyalar gibi? Ya da zaten benim inişi, çıkışı, neye göre azalmasıyla işim yok. Sadece durability eklenmesini istiyorum. Yani bir minigames yapıyorum da onun için.
Balta gibi olabilir mesela Elmasla birşeyi kırdığında azabilir.Tamamda dostum normal eşyalar dediğine bir örnek verelim mesela elmas zırh, üzerine giyersin hasar aldığında zırhın durabilitysi azalır yada elmas kılıç sen saldırdıkça durabilitysi azalir. Elmasın durabilitysi nasıl azalacak? Neye göre azalacak?
Herhangi bir şey mi yoksa belirli bir şey mi?Balta gibi olabilir mesela Elmasla birşeyi kırdığında azabilir.
Herhangi bir şey farketmez.Herhangi bir şey mi yoksa belirli bir şey mi?
Bu arkadaşın dediği gibi buglı olur fakat yapılabilir. Spigotta bunun için plugin bulamadım ama maalesef...Durability, mod eklemeden yapılamaz diye biliyorum.
Zaten buglu olur, en son kalkanlarda hem hasar vardı hemde renkler ve kalkan hasar yiyince renk değiştiriyordu sırf bu yüzden yeni bir data kodlamaları gerekti.
O kadar soru niçin sordunuzBu arkadaşın dediği gibi buglı olur fakat yapılabilir. Spigotta bunun için plugin bulamadım ama maalesef...
Yapabilirim diye deniyicem Eğer yapabilirsem burdan paylaşırım.O kadar soru niçin sordunuz
Tamam teşekkürlerYapabilirim diye deniyicem Eğer yapabilirsem burdan paylaşırım.
Minigames sunucusu açıcam. Skin olarak INK_SACK'ları kullanıyorum. Bunlar ise oyunda durability'si olmadığı için anında yenileniyor. Durability olmalı ki verdiğim süre zarfında yenilensin. Bu yüzden dediğiniz olmaz.Aslında 2 yöntem var;
1-Lore olarak "Durability: 200/200"şeklinde eklenebilir.İstediğin şeye göre de azalabilir.Ama eşya üstünde gözüken Durability Bar'ı olmaz.
2- Texturepack ile hasar alabilen bir eşyanın görüntüsünü elmas yap.
Şuanda zaten ilk yöntem üzerinde çalışıyorum (Diğer lore'lar ile uyumlu olması için uğraşıyorum sonradan lore eklenirse bozulmasın diye)Aslında 2 yöntem var;
1-Lore olarak "Durability: 200/200"şeklinde eklenebilir.İstediğin şeye göre de azalabilir.Ama eşya üstünde gözüken Durability Bar'ı olmaz.
2- Texturepack ile hasar alabilen bir eşyanın görüntüsünü elmas yap.