- En iyi cevaplar
- 19
En merak ettiğim soru bu. "Diğer insanlar beni dışardan nasıl görüyor olabilir?"
Her mesaj attığımda bu soruları kendime soruyorum: Yanlış mı anlıcak acaba,umarım kalp kırmam,umarım sert davranmamışımdır" vs.
Wardos97 adlı hesabımda durum karışıktı.
PlayP adlı hesabımda herkese sert davranıyordum.Sadece ciddi konulara giriyordum.Onun dışında herkesden nefret ediyordum.
Bu hesabımda herkese yardım etmek ve dost olmak istiyorum.Bazı kişilere sert cevap verebilirim.Eğer öyleyse pm atın bana "çok sert davrandın" diye.Direk özür dilerim."Özür dilemek adamlıktır."
Bu hesapta ilk mesajımı attığım günden beri nasılım ? Hatam varmı ?
Lütfen bunları bana söyleyin.Daha derine gircekseniz PM'den söyleyin.
İnsanlara nasıl davrandığımı bazen zor farkediyorum.Bana söyleyin ki ona göre davranıyım.
Bu hesapta ban yememeye özen göstericem
Her sıkıntınızda,sorularınızda gelin PM atın bana sohbet edelim.Çok iyi dostluk ederim size.

Ve ayrıca iyi bir haberim var.
@Cardinal41
Artık sunucu yetkili alımları bölümünde ki stevelerden nefret etmiyeceğim
3.Kardeşlik dönemi başlıyor .s
Not: Benden nefret eden varsa beni engellesin.
Her mesaj attığımda bu soruları kendime soruyorum: Yanlış mı anlıcak acaba,umarım kalp kırmam,umarım sert davranmamışımdır" vs.
Wardos97 adlı hesabımda durum karışıktı.
PlayP adlı hesabımda herkese sert davranıyordum.Sadece ciddi konulara giriyordum.Onun dışında herkesden nefret ediyordum.
Bu hesabımda herkese yardım etmek ve dost olmak istiyorum.Bazı kişilere sert cevap verebilirim.Eğer öyleyse pm atın bana "çok sert davrandın" diye.Direk özür dilerim."Özür dilemek adamlıktır."
Bu hesapta ilk mesajımı attığım günden beri nasılım ? Hatam varmı ?
Lütfen bunları bana söyleyin.Daha derine gircekseniz PM'den söyleyin.
İnsanlara nasıl davrandığımı bazen zor farkediyorum.Bana söyleyin ki ona göre davranıyım.
Bu hesapta ban yememeye özen göstericem
Her sıkıntınızda,sorularınızda gelin PM atın bana sohbet edelim.Çok iyi dostluk ederim size.
Ve ayrıca iyi bir haberim var.
@Cardinal41
Artık sunucu yetkili alımları bölümünde ki stevelerden nefret etmiyeceğim
3.Kardeşlik dönemi başlıyor .s
Not: Benden nefret eden varsa beni engellesin.
Moderatör tarafından düzenlendi: