Diger Taraf Yanmakta

Doc.

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaslar. Bir kere de Minecraft ile ilgili hikaye yazayim dedim. Baslayalim o halde. İyi okumalar.

1. BOLUM

Cok guzel bir diyarda yasiyorduk,1.5.2'ydi bu diyarin adi. Bir yanimizda balta girmemis ormanlar,bir yanimizda kupkuru coller,diger yanimizda dondurucu karalar ve son tarafta da mukemmel bir orman vardi. Sabahlari,gunes gokteyken,cennetten bir parca gibiydi burasi. Koyun surulerinin meelemeleri,ineklerin guzel goruntuleri,koylerdeki canlilik ama gunes batinca karanliktan olumcul yaratiklar cikardi. Yayli iskeletler,yesil patlayan canavarlar,creeper derlerdi onlara,uzunca simsiyah adamlar.. Gunes dogdugunda komsu koyden bir adam geldi. Herkese bir sey anlatiyordu. Bende kulak misafiri oldum. Adam at diye bir hayvandan bahsediyordu. Esek diyordu,hali diyordu.. Bunlar bana cok yabanci geldi. Orada gece cikan yaratiklarin olmadigini soyluyordu cunku orasi bariscil moddaydi. Buradan cook uzak bir diyardan,Snapshot 13w19a diyarindan bahsediyordu. Adami kolundan tutup evime cektim. Oraya nasil gidecegimizi sordum. Adam parasini verirsem yardim edecegini soyledi. Cikardim 5 zumrutu ve adama attim. Adam degisik bir madenin lazim oldugunu soyledi. Adi obsidyendi ve su ile lavin birlesiminden olusuyordu. Uzun ugraslar ile gerekli obsidyenleri uretip yerlestirdik. Adam cakmak tasi ve demirini cikarip asagidan bir obsidyeni tutusturdu. Tutusturdugu an tum obsidyenlerin arasinda su gibi dalgalanan mor bir sey olustu. Adam bu gecitten gecip
13w19a'ya gecebilecegimi soyledi. Gozlerimi kapatip gecitten gectim ama gecmez olaydim. Gectigim an tum vucuduma sicaklik bir tokat gibi vurdu. 13w19a'da degildim.. Burasi korkunun,karanligin ve olumun yuvasi olan Nether'di.. Ve arkamdaki gecit kapandi!

Begenilir ve ikinci bolum istenirse devam edecegim.

-Mobilden gönderildi.