- En iyi cevaplar
- 112
Ben AdexTR, bugün DigitalClock Eklentisi'ni tanıtacağım.
Bu eklenti ile sunucunuzda bloklardan oluşan güncel dijital saatler yapabilirsiniz.
İndirme Linki:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Sürüm: ✸ 1.8.1 ✸
❀ Pratik Kullanım ❀
1) Dijital saatinizin hangi bloktan oluşmasını istiyorsanız o bloğu elinize alınız.
2) /digitalclock create <SaatinAdı> yazdıktan sonra blok ile dijital saati yerleştireceğiniz duvara sağ tıklayınız.
3) Artık saatiniz oluştu fakat çalıştırmak için /digitalclock runclock <SaatinAdı> yazmalısınız.
4) Saatinizin oluştuğu blok çeşidini beğenmediyseniz /digitalclock material <SaatinAdı> <BlokKodu> yazarak değiştirebilirsiniz.
5) Eğer dijital saatinizin saniyeleri de göstermesini istiyorsanız /digitalclock toggleseconds <SaatinAdı> yazarak saniyeyi ekleyebilirsiniz.
6) Eğer birden çok saat oluşturduysanız bunların listesini /digitalclock list yazarak görebilirsiniz.
7) Eğer saatinizi oluşturduktan sonra yerini kaybettiyseniz saatin olduğu yere /digitalclock tp <SaatinAdı> yazarak ışınlanabilirsiniz.
8) Eğer saatinizi durdurmak istiyorsanız /digitalclock stopclock <SaatinAdı> yazarak durdurabilirsiniz.
9) Eğer durdurmuş olduğunuz saatinizi tekrar çalıştırmak istiyorsanız /digitalclock runclock <SaatinAdı> yazarak çalıştırabilirsiniz.
10) Eğer saatinizin gösterdiği değeri değiştirmek istiyorsanız /digitalclock settime <SaatinAdı> <SAAT:EAKİKA> yazabilirsiniz.
11) Eğer saatinizi ileri almak istiyorsanız /digitalclock addingminutes <SaatinAdı> <Süre> yazarak ileri alabilirsiniz. <Süre> olarak gösterdiğimiz argümente, saatinize kaç dakika eklemek istiyorsanız o kadar yazınız, örneğin 2 dakika, 15 dakika ya da 120 dakika olabilir.
12) Saatinizi beğenmediyseniz saati /digitalclock remove <SaatinAdı> yazarak silebilirsiniz.
13) Config dosyasını yenilemek için (reload atmak) /digitalclock reload yazabilirsiniz.
14) Diğer tüm komutları görmek için /digitalclock help yazabilirsiniz.
❤ Yetkiler ❤
Yukarıdaki her maddede yapabileceğiniz işlem için sırasıyla yetkileri aşağıya yazdım zaten bunu OPeratörler kullanacağı için çokta bir önemi olmayacak fakat ben yinede ekledim.
1) Bu eklentiyle ilgili herhangi bir yetki gerektirmez.
2) digitalclock.create
3) digitalclock.runclock
4) digitalclock.material
5) digitalclock.toggleseconds
6) digitalclock.list
7) digitalclock.tp
8) digitalclock.stopclock
9) digitalclock.runclock
10) digitalclock.settime
11) digitalclock.addingminutes
12) digitalclock.remove
13) digitalclock.reload