Dilek Bozmaca

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba. Sadece küçük bir oyun oynayalım istedim. Oyunun olayı yukarıdaki kişinin dilediği şeyin sonucunda olabilecek kötü bir şeyi söyleyip kendi dileğinizi yazmanız.

Yukarıdaki kişinini "balıkların uçabilmesini istiyorum" dilediğini düşünerek bir örnek vereyim:
Balıklara kanat takıldı ve uçtular. Ancak su dışında nefes alamadıkları için hepsi öldü.

İşte böyle böyle devam edicez.

Dileğim: Bir külçe altınım olsun istiyorum :(

Bu arada dileğini bozduğunuz kişiden alıntı yaparsanız daha iyi olur.

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
MegaCrafter' Alıntı:
Merhaba. Sadece küçük bir oyun oynayalım istedim. Oyunun olayı yukarıdaki kişinin dilediği şeyin sonucunda olabilecek kötü bir şeyi söyleyip kendi dileğinizi yazmanız.

Yukarıdaki kişinini "balıkların uçabilmesini istiyorum" dilediğini düşünerek bir örnek vereyim:
Balıklara kanat takıldı ve uçtular. Ancak su dışında nefes alamadıkları için hepsi öldü.

İşte böyle böyle devam edicez.

Dileğim: Bir külçe altınım olsun istiyorum :(

Bu arada dileğini bozduğunuz kişiden alıntı yaparsanız daha iyi olur.
Külçe altın için yıllarca tasarruf yaptın, tam külçe altın alacak kadar paran oldu fakat bu sefer de yıllardır kirada oturduğun evin sahibi evi satma kararı aldı, evi almak durumunda kaldın ve yine külçe altının yok. :( (Tabii istediği külçe 1 kilogramlık değil de 10 gramlık ise iş değişir.)

Dileğim, bütün unlu mamul dükkanlarının ücretsiz poğaça dağıtması.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Külçe altın için yıllarca tasarruf yaptın, tam külçe altın alacak kadar paran oldu fakat bu sefer de yıllardır kirada oturduğun evin sahibi evi satma kararı aldı, evi almak durumunda kaldın ve yine külçe altının yok. :( (Tabii istediği külçe 1 kilogramlık değil de 10 gramlık ise iş değişir.)

Dileğim, bütün unlu mamul dükkanlarının ücretsiz poğaça dağıtması.
Unlu mamul dükkanları ücretsiz poğaça dağıttı. Ancak bu sefer ülkede ekmek yapacak malzeme kalmadı. Ülke ekonomik krize girdi... (Fantezik :D)

Mars'ta yaşamak istiyorum :/

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mars'ı basan insanlar dünyayı yok ettiği gibi Marsı'da küresel ısınmaya itekledi... :D

Dileğim: Kokoreçli kuşbaşılı kaşarlı bide yemek :p
Pideyi yerken o lezzetli kıtır kıtır olan tarafı boğazını kesti. Akan kan akciğerine doldu ve nefes alamadın....
Dileğim: Laptopumda orjinal ve kaliteli bir oyun bulunması

xEndlessV2

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
GTA 5 aldın ve laptobuna kurdun ama aşırı ısındı ve işlemcin yandı sonra evin yandı evsiz kaldın GTA 5'e verdiğin para çöpe gitti.
iPhone 7S PLUS'u ilk ben istiyorum!

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
GTA 5 aldın ve laptobuna kurdun ama aşırı ısındı ve işlemcin yandı sonra evin yandı evsiz kaldın GTA 5'e verdiğin para çöpe gitti.
iPhone 7S PLUS'u ilk ben istiyorum!
Böbreğini satarak iphone aldın fakat böbrek yetmezliğinden öldün.
Animeler gerçek olsun istiyom.

acrossfire

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böbreğini satarak iphone aldın fakat böbrek yetmezliğinden öldün.
Animeler gerçek olsun istiyom.
Yılın 2055 olması ile sanal gerçekliğin gelişmesi sonucu animeler gerçek oldu.
-Bi hata sonucu Gerçek dünya sword art online a dönüştü ve oyunda öldün.

hayalim : Kartımda sınırsız para olması

not : yukarıdaki hayalini yazmamış sanırım. seninkini devam ettirdim

Olumun_4_Kolu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Haydin, sevgili dostlar. Bunun da aksini bulun bulabilirseniz...

-Dünyadaki tüm görevlerimi bitirmek, tüm helalliklerimi almak ve peygamberimizin yanına varmayı istiyorum..

Olumun_4_Kolu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bütün dileklerini başardın taki rüyyada olduğunu farkedene dek...
Oyunlar gerçek osun istiyom.
Birkaç yüzyıl sonra, dünya teknolojisi öyle bir noktaya varmıştı ki, sanal gerçeklikte çağ atlanıyordu. Tabi, oyunlardaki kötü karakterler dünyanın sonunu getirene kadar...

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Birkaç yüzyıl sonra, dünya teknolojisi öyle bir noktaya varmıştı ki, sanal gerçeklikte çağ atlanıyordu. Tabi, oyunlardaki kötü karakterler dünyanın sonunu getirene kadar...
Ben hep iyi görünüşlü kötü karakter olmak isterdim, sonuç olarak istediğim her şey olmuş oldu ve kötü bi nokta bulamadın bu oyun burda biter

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben hep iyi görünüşlü kötü karakter olmak isterdim, sonuç olarak istediğim her şey olmuş oldu ve kötü bi nokta bulamadın bu oyun burda biter
Öhöm. Oyun biri kötü bir nokta bulamadığında bitmiyor :/ Oyun sadece konu öldüğünde biter.

Bütün dileklerini başardın taki rüyyada olduğunu farkedene dek...
Oyunlar gerçek osun istiyom.
Bu dilekten devam ettiriyorum.

Oyunlar gerçek oldu, ama Call Of Duty'deki savaşlarda askere ihtiyaç duyuldu ve seni çağırdılar. Bu yüzden robotlar kolunu ve bacaklarını parçaladı. (anlayana ._.)

İstediğim her şeyi hekleyebilmek istiyorum -,-