Dilek Bozmaca

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forum resiminde tekke olanlar ile tam cumaya gideceğiniz sırada beyniniz patlıyor ve hastanelik oluyorsunuz.

Dileğim bu forumda sağlam dostluklar kurmak.
Sağlam dostluklar kurdun ve onlarla bir yerde buluşmak istedin. İçlerinden biri psikopat bir seri katil çıktı ve gelen herkesi öldürdü. (Seni de...)

100 GB/s hızında bir internetim olsun istiyorum.

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Sağlam dostluklar kurdun ve onlarla bir yerde buluşmak istedin. İçlerinden biri psikopat bir seri katil çıktı ve gelen herkesi öldürdü. (Seni de...)

100 GB/s hızında bir internetim olsun istiyorum.
100 GB/s hızında bit internetin oldu ama bütün dünyanın elektrikleri sonsuza kadar gitti.

Dizayn hakkında bir fikrim olsun istiyorum.

TheAvatarAang

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Tüm YouTuber'lar seni dışladı ve fena bir saldırı içindesin.

Dileğim bir dizi serisi çıkarmak.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Yatpığın dizi serisinin senaryosu senin bilmediğin çok popüler bir diziyle neredeyse aynıydı ve halk içinde özenti olarak tanındın.Aynı zamanda dizin yayından kalktı.

Dileğim Ateist'lerin sadece İSLAM ile uğraşmayı bırakmaları...

SADECE İslam ile uğraşmayı bırakmak için tüm İslamları öldürdüler. (güzel bir şey uyduramadım idare edin.)

Dilediğim kendi sitemi tekrar açabilmek ve herkesin bilgi öğrenerek para kazanabilmesi. (bknz: ozvenet nokta kom)

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
kendi siteni tekrar açtın ve herkes para kazandı fakat ülkedeki ekonomi çöktü paramız dahada değersiz oldu artık ağaçlar kalmadı ve Türkiye yok oldu
sunucumu tekrar açtığımda tutulması

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Sunucun tuttu ancak sadece 3 yaşındaki çocuklar girdi ve sunucunun tüm değeri uçtu.

Dileğim bilgisayar dilini öğrenmek.

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
bilgisayar dilini öğrenirken ailene ve çevrendekilere hiç yüz vermedin artık yapa yanlız öleceksin...
dileğim wwe de güreşmek ve şampiyon olmak

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
John cena randy ortonu seçti ve sen de başkasını seçmek zorunda kaldın sonra da cena ile orton ikinizi de pataklayıp tag team kemerini aldılar.

Dünyanın en iyi futbolcusu olmak istiyorum.