Din muhabbeti yapanlar

mehmoking

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Artık yapmayın şunu ayıptır söylemesi artık *** çıkardınız rahatsız olmaya başladım iki dakika beynini kullanmayi (zar zor) becerip tamam hadi saçma demiyorum saygı duyuyorum da kendini bir şey sanıp geliyor buraya yeter artik admin mi moderatörmü artik kim yapacaksa yok etsin şunları insandan tartışmaya yer arıyor , bu aslında güzel ama bos bos şeyler hakkında tartışıyorlar yeter lan!!!!!!!

Moderatör tarafından düzenlendi:

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
din değil SORGULAMA.

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Mesela okumamayı deneyebilirsin. :)

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birilerinin zoruna mı gidiyor :D forum kurallarına aykırı bir şey yapmıyoruz ortada ayrımcılıkda yok, forum tartışma platformu değil midir ki zaten?

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Tamam sorgulasinlarda henüz kendi dinini bile geçemeyecek biraz küçük yasta olan arkadaşlarımızın kafaları karışıyor burada paylasmasinlar o zaman kardeşim 11 yasında sabahtan aksama kadar soru sorup durdu
Bu ülkenin %90 ı kendin dinini seçmedi buradan bir şey olmaz merak etme

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Tamam sorgulasinlarda henüz kendi dinini bile geçemeyecek biraz küçük yasta olan arkadaşlarımızın kafaları karışıyor burada paylasmasinlar o zaman kardeşim 11 yasında sabahtan aksama kadar soru sorup durdu
Zaten yaş sınırı konuyor +13 +15 gibi . Kardeşin etkilenmek istemiyorsa okumaması yeterli.

mehmoking

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu ülkenin %90 ı kendin dinini seçmedi buradan bir şey olmaz merak etme
La bak yanlış düşünüyorsun ailede zorlama yok sadece dinimizi tanitiyorlar sana diğer dinleri de cami hocaları tanıtıyor daha önce mesela on beş yasında desen ki ben hristiyan olucam ,kizarlar peki neden kizarlar çünkü seni hala çocuk olarak görüyorlardır sağlıklı dusunemiyor,dogru secim yapamiyorsundur ama 20 yaşına gelip ben hristiyan oldum diye gelsen karşılarına saygı duyarlar hadi oda yine ergenlik yaşı desek dini sağlıklı bir şekilde otuz yasında secersin bisey diyen olmaz karusamazlar ama sen daha bu yasa gelmemiş yada sırf onlar sec demedi diye secmemişsen dinini o senin "öküzlüğün" demektir

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Nabiyim girmesin diye döviyimmi
Döv demedim.+15 yazıyorsa o konuya niye giriyor o zaman.Bu arkadaşlar konuyu açarken +15 yazıyor önlemini alıyor uyarıyor gerisi diğer üyelere kalmış bir iştir.Girer girmez bu konu sahibini etkilemez.

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
La bak yanlış düşünüyorsun ailede zorlama yok sadece dinimizi tanitiyorlar sana diğer dinleri de cami hocaları tanıtıyor daha önce mesela on beş yasında desen ki ben hristiyan olucam ,kizarlar peki neden kizarlar çünkü seni hala çocuk olarak görüyorlardır sağlıklı dusunemiyor,dogru secim yapamiyorsundur ama 20 yaşına gelip ben hristiyan oldum diye gelsen karşılarına saygı duyarlar hadi oda yine ergenlik yaşı desek dini sağlıklı bir şekilde otuz yasında secersin bisey diyen olmaz karusamazlar ama sen daha bu yasa gelmemiş yada sırf onlar sec demedi diye secmemişsen dinini o senin "öküzlüğün" demektir
Ailen Müslüman ve aileni çok seviyorsun sana hep müslamanları iyi gösteriyorlar ve çok küçük yaşında. O yaşdaykende kendi seçimini yapamıyacağına göre büyüyene kadar Hep müslümanları iyi göreceksin ve müslüman olacaksın. Bunun için kimse seçim yapamıyor

mehmoking

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Döv demedim.+15 yazıyorsa o konuya niye giriyor o zaman.Bu arkadaşlar konuyu açarken +15 yazıyor önlemini alıyor uyarıyor gerisi diğer üyelere kalmış bir iştir.Girer girmez bu konu sahibini etkilemez.
Siz avıkat mısıız

mehmoking

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ailen Müslüman ve aileni çok seviyorsun sana hep müslamanları iyi gösteriyorlar ve çok küçük yaşında. O yaşdaykende kendi seçimini yapamıyacağına göre büyüyene kadar Hep müslümanları iyi göreceksin ve müslüman olacaksın. Bunun için kimse seçim yapamıyor
İyi o zaman burada bos bos sorgulama konusu açılacağına gençlere yardımcı olucak konular açın ateizme özendirmeyin

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Rahatsız olduğun içeriği rapor edebilirsin. Uygun görülürse gerekli işlem uygulanır. Ben sana bu tür konulardan rahatsız oluyorsan konuların içeriğine bakmamanı tavsiye ediyorum. :)