Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Seed'e ProfeniX yazın biraz araştırırsanız süper bir vadi içinde 8 10 tane elmas vadinin üstünde de dungeon var fakat öyle böyle değil 2 dungeon yan yana biri zombi biri iskelet harika bir şey adımın bu kadar değerli olduğunu sanmıyordum :sırıtmak:
Eger 1 Konuda Bir Konu Açarsam Bu Muhtemelen Güncel Ve Herzaman Yenilenen Bir Şey olur ama seed ler için güncel bir konu açmayı planlamıyorum bu yüzden farklı konuları kullandım ve 1 konu altında acsaydım eger 1 konuya sadece 3 veya 4 resim eklenebiliyor umarım anlamışsındır
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.