DirenCan>Colere/Öz geçmiş Ve Yapı Derlemelerim-Hub/skyblock/survival

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Merhabalar, Adım Diren Can , 15 yaşındayım ve Güzel sanatlar'da resim bölümü öğrencisiyim.
Her ne kadar çevrem olsa da, Kendimi tanıtmak istediğim yeni arkadaşlarımız var. Bu konuda Şimdiye kadar yaptıklarımı derledim diyebiliriz.
Bir nevi Öz Geçmişim oldu. Açtığım konulardan birinde @Kaan697 ile tanıştım ve Uzun süredir Colere ekibi ile beraberim. ekip dedim de, biz daha çok arkadaş gurubu diyoruz :)
Yapıtlarımı sıralayacak olur isek ;

Faction / survival için İdeal bir Spawn çalışmam ;

Skyblock için düşündüğüm, kullanılabilir bir çalışmam ;

Hub serverler için düşünerek başladığım çalışma ;

Ve yine Hub için başladığım çalışmam :

Son zamanlarda başladığım, bağımsız çalışmalar da mevcut ;

ve

gibi çalışmalarım mevcut.

Moderatör tarafından düzenlendi:
L

LifeTaker

Ziyaretçi
Desene kaandan öğreneceğin çok şey var daha. Fırsatı iyi değerlendir kaanı sonuna kadar sömür!
Bazı yapılarda blok uyumu zayıf ve gereksiz desenler fark ettim, dediğim gibi kaanı sömür!

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Desene kaandan öğreneceğin çok şey var daha. Fırsatı iyi değerlendir kaanı sonuna kadar sömür!
Bazı yapılarda blok uyumu zayıf ve gereksiz desenler fark ettim, dediğim gibi kaanı sömür!
Kaan'ı en son gördüğümde survival bir sunucuda bize build yaparken " odun getirin taş getirin " diye bağırıp duruyordu. O günden sonra görmek nasip olmadı herhalde build yapmaya yemin etti çocuk :D @Enderiatus

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öldü sanırım mesaj attığı falan da yok
Bir süre beraber LoL oynadık, daha sonra malum gittiği okuldan dolayı çalışması gerekiyor. LoL'üde bırakmaya çalışıyormuş, yazın da başka hobilere yöneleceğini söyledi. Şahsen bende artık pek takmıyorum Minecraft'ı, kitlenin ne olduğu ve ne olacağı belli. Gel Minecrfat oynadığım dediğimde bayağı bir sövmüştü -,
Kaan'ı en son gördüğümde survival bir sunucuda bize build yaparken " odun getirin taş getirin " diye bağırıp duruyordu. O günden sonra görmek nasip olmadı herhalde build yapmaya yemin etti çocuk :D @Enderiatus
Yapmamaya yaz şunu, pis cahil. Sende bi çık CS GO'dan da bi sosyalleş.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
L

LifeTaker

Ziyaretçi
Bir süre beraber LoL oynadık, daha sonra malum gittiği okuldan dolayı çalışması gerekiyor. LoL'üde bırakmaya çalışıyormuş, yazın da başka hobilere yöneleceğini söyledi. Şahsen bende artık pek takmıyorum Minecraft'ı, kitlenin ne olduğu ve ne olacağı belli. Gel Minecrfat oynadığım dediğimde bayağı bir sövmüştü -,

Yapmamaya yaz şunu, pis cahil. Sende bi çık CS GO'dan da bi sosyalleş.
Ben minecrafttan bahsetmemiştim, skypede görüşürdük eskiden.

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Direncan Krallığı'na katılıp direnişe yardım ediyorum böylelike daha fazla sömürgecilik yapacağız :sinsi: :sinsi1: (Yardım etmiyor çaktırmayın)