Son düzenleme:
zaten onun değilSkript senin değil gibi. İngilizce olmasından diye böyle bir önyargı oluştu
seninse kardedş güzelce bi açıklaSiz öyle zannedin xD
İlk olarak skunity forumunda paylastıgım icin ingilizcelestirdim
Dostum %100 kendimin yaptığını söyleyemem . Fakat çoğunu ben yaptım bi 2 ufak şeyde skunityden yardım ile sorunumu hallettim fakat siz önyargılı varlıklar önyargı yapmayı seversiniz.Bu Skript'i Daha Önce Görmüştüm Sana Ait Değil ! Türkler Böyle İşte Birinin Yaptığı Bir Şeyi Kendi Yapamıyo Diye Kendinin Gibi Paylaşıyor...
Hayır dedinya skunity'de paylaştığım için ingilizce diye türkçeleştirmek zor değil. ayrıca skunity linkinide atabilir misiniz ? (paylaştığınız konunun linkini)Türkçeleştiremem diyen kim oldu bunu bilmek isterim. Azimle sıçan mermeri delebilir diye bir söz vardır bilirmisin Skywarsi türkcelestiren o arki o inancla basarmıs bunu ve SkUnity sitesinden bakarak uyguladım benzeri çıkmıs ben bilmiyorum böyle yaptım çalıstı yani
@Hounder Dostum, Bak Ne Buldum. Sen Bu Skripti Kendin Yazdın Öylemi, Yani Yardım Alarak Yaptın:Türkçeleştiremem diyen kim oldu bunu bilmek isterim. Azimle sıçan mermeri delebilir diye bir söz vardır bilirmisin Skywarsi türkcelestiren o arki o inancla basarmıs bunu ve SkUnity sitesinden bakarak uyguladım benzeri çıkmıs ben bilmiyorum böyle yaptım çalıstı yani
Ben Ne Kavga Çıkartmaya Nede Konu Baltalamaya Geldim Ancak Bir İnsanın Diğer İnsanların Emeğini Çalarak MinecraftTürk Ailesini Kandırmasına Katiyen İzin Vermem ! - ALINTIDIR DİYE YAZMAK ZORUNDASIN -Dostum %100 kendimin yaptığını söyleyemem . Fakat çoğunu ben yaptım bi 2 ufak şeyde skunityden yardım ile sorunumu hallettim fakat siz önyargılı varlıklar önyargı yapmayı seversiniz.