Disguise skript

HqeS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
bune şimdi ?

kardeş hastebin.com a koy bu dosyayı sıralı bir biçimde alt alta

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hani java dosyasını notdefteri ile açmaya çalışırsında karşına işaretler çıkar ya ona benzio. Yazı yazma yerinde gülen suratın yanında çizgi çizgi gri sembol var. Kodu ordan "Kod" kısmına tıkla ve oraya yapıştır :)

Thraenkost

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
Skript senin değil gibi. İngilizce olmasından diye böyle bir önyargı oluştu :S

Hounder

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Siz öyle zannedin xD

İlk olarak skunity forumunda paylastıgım icin ingilizcelestirdim

Hounder

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Tabiiki ve düzenleyeyim şu şeyi bşrde

Bartuzen

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Çoğunu (veya hepsini) buradan kopyalamışsın. Skript videonun açıklama kısmında.
Bu arada, options kısmını kopyalayamamışsın.

MehmetBatınMuştu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu Skript'i Daha Önce Görmüştüm Sana Ait Değil ! Türkler Böyle İşte Birinin Yaptığı Bir Şeyi Kendi Yapamıyo Diye Kendinin Gibi Paylaşıyor...

Hounder

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bu Skript'i Daha Önce Görmüştüm Sana Ait Değil ! Türkler Böyle İşte Birinin Yaptığı Bir Şeyi Kendi Yapamıyo Diye Kendinin Gibi Paylaşıyor...
Dostum %100 kendimin yaptığını söyleyemem . Fakat çoğunu ben yaptım bi 2 ufak şeyde skunityden yardım ile sorunumu hallettim fakat siz önyargılı varlıklar önyargı yapmayı seversiniz.

MehmetBatınMuştu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hmm istersen şu skriptin disguise bölümüne bir bak listeler, mesajlar vb. aynı kendin 2 şey ekledin , değiştirdin diye skripti sen yazmış olmuyorsun ayrıca sen yazsan neden options eklemeden {@example} kullandın sebep ? ve türkçeleştirmek o kadarda zor değil @RepublicanSensei SkyWars skriptini hem ingilizce hemde türkçe şekilde paylaştı o bile türkçeleştirdi (Uzun Bir Kod Olmasına Ramen) sen 2 satır mesajı değiştiremiyorsun öyle mi inandırıcı gelmedi. Ön Yargı meselesine gelecek olursak skriptin %99 alıntı / çalıntı ön yargı nerede ?

Skript:
http://hastebin.com/vamizayoyo.vbs

Hounder

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Türkçeleştiremem diyen kim oldu bunu bilmek isterim. Azimle sıçan mermeri delebilir diye bir söz vardır bilirmisin Skywarsi türkcelestiren o arki o inancla basarmıs bunu ve SkUnity sitesinden bakarak uyguladım benzeri çıkmıs ben bilmiyorum böyle yaptım çalıstı yani

MehmetBatınMuştu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Türkçeleştiremem diyen kim oldu bunu bilmek isterim. Azimle sıçan mermeri delebilir diye bir söz vardır bilirmisin Skywarsi türkcelestiren o arki o inancla basarmıs bunu ve SkUnity sitesinden bakarak uyguladım benzeri çıkmıs ben bilmiyorum böyle yaptım çalıstı yani
Hayır dedinya skunity'de paylaştığım için ingilizce diye türkçeleştirmek zor değil. ayrıca skunity linkinide atabilir misiniz ? (paylaştığınız konunun linkini)

Birde "İngilizceleştirdim" demişsin demekki türkçe hali var ?

@Hounder Dostum, Bak Ne Buldum. Sen Bu Skripti Kendin Yazdın Öylemi, Yani Yardım Alarak Yaptın:
http://hastebin.com/xihosekaga.vbs
489. Satır Dostum Skript Aynı hiçbir Şey Değişmemiş Hayırdır ?
Dostum %100 kendimin yaptığını söyleyemem . Fakat çoğunu ben yaptım bi 2 ufak şeyde skunityden yardım ile sorunumu hallettim fakat siz önyargılı varlıklar önyargı yapmayı seversiniz.
Ben Ne Kavga Çıkartmaya Nede Konu Baltalamaya Geldim Ancak Bir İnsanın Diğer İnsanların Emeğini Çalarak MinecraftTürk Ailesini Kandırmasına Katiyen İzin Vermem ! - ALINTIDIR DİYE YAZMAK ZORUNDASIN -

Buna Karşı Cevabını Bekliyorum... Bu Arada Kim Önyargılı ? Gördük Öyargıyı.