Disk Boot Failure Hatası

Sxyen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Başlıkta Yazdığım Hatayı Alıyorum Yeni HDD Aldım Takınca Boyle bir şey Oldu Win7 Kurmadığım içinmi

M

MUHDE

Ziyaretçi
Biçimlendirme yapmamışsındır ondan

Eyer 2 tane harddisk var ise format yüklü olanı 1. sıraya alarak pcnun açulmasu sağlanabilir sonrada biçimlendirme kullanıma hazır

Sxyen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biçimlendirme yapmamışsındır ondan

Eyer 2 tane harddisk var ise format yüklü olanı 1. sıraya alarak pcnun açulmasu sağlanabilir sonrada biçimlendirme kullanıma hazır
Eski HDD Öldü Vatandan 0 Aldım Direk Taktım Boyle Hata Aldım İşletim Sistemi Falan Yüklü Deyil Bundan Dİye Düşünüyorum Fakat Bazıları Harddisk yanmış demişler Gerçekmi yoksa İşletim Sistemi yüklerim gine aynı hatayı alıp götürürüm bu seferde Siz yapmışşınız diye kavga etmek istemem kimseyle

M

MUHDE

Ziyaretçi
Eski HDD Öldü Vatandan 0 Aldım Direk Taktım Boyle Hata Aldım İşletim Sistemi Falan Yüklü Deyil Bundan Dİye Düşünüyorum Fakat Bazıları Harddisk yanmış demişler Gerçekmi yoksa İşletim Sistemi yüklerim gine aynı hatayı alıp götürürüm bu seferde Siz yapmışşınız diye kavga etmek istemem kimseyle
Eyer sıfır harddisk aldı iseniz önce biçimlendiripte sonra format atmanuz gerekür

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dislike Bot diye okudum :o

Sxyen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Düzelttim ;:) Harddiski Diyer Pcye Taktım Ordan Biçimlendirdim Sonra Takıp Kurulum Yaptım Oldu Saolun Beyler !