- En iyi cevaplar
- 0
Mesela steamda ucretsiz ise isimlerini alabilirmiyim bey AnjoKorku oyunu olarak indie oyunları var ücretsiz.
Mesela steamda ucretsiz ise isimlerini alabilirmiyim bey AnjoKorku oyunu olarak indie oyunları var ücretsiz.
adamın youtubede online abonesi yok herkes forumdan izliyoranlamadıgım su bununla ılgılı hanı kanalıma dıss atıyolar fln dıye bı konu yerı varmıydı kafam karıstı ayrıca 130 abınee olupda 2 lıke bence sacmalık !
steam değil başka bir site var oradan.Mesela steamda ucretsiz ise isimlerini alabilirmiyim bey Anjo![]()
Bot diye düsünenlerden biri sanırım aynı konusmayı buda yaptı çunki .anlamadıgım su bununla ılgılı hanı kanalıma dıss atıyolar fln dıye bı konu yerı varmıydı kafam karıstı ayrıca 130 abınee olupda 2 lıke bence sacmalık !
Haklısın dostum.adamın youtubede online abonesi yok herkes forumdan izliyor
Ismini alabilirmiyim özelden veya skayp tan ?steam değil başka bir site var oradan.
Bot diye düsünenlerden biri sanırım aynı konusmayı buda yaptı çunki .hee anladım hocam.... ama soyle bısey war yanı tek neden forumdan ızlenıyo aman... neyse bosver hadı kendıne ıyı bak yohasakura kardesim![]()
dostum vsenı bot dıye dusunmuyorum vıdeolarına baktım gayet guzel ama gercekten lıke sayın cok dusuk aslında normal bı ara benım 1.789 abonelık kanalımda sadece 4 like wardı ınsanlar herhalde usengeç ?Bot diye düsünenlerden biri sanırım aynı konusmayı buda yaptı çunki .
TeşekkürlerDislike ()
Bilemiyorumdostum vsenı bot dıye dusunmuyorum vıdeolarına baktım gayet guzel ama gercekten lıke sayın cok dusuk aslında normal bı ara benım 1.789 abonelık kanalımda sadece 4 like wardı ınsanlar herhalde usengeç ?
Tehnks başkanSkyptan veriyorum.
Skyptan veriyorum.Bot diye düsünenlerden biri sanırım aynı konusmayı buda yaptı çunki .
Haklısın dostum.
Ismini alabilirmiyim özelden veya skayp tan ?
Bot diye düsünenlerden biri sanırım aynı konusmayı buda yaptı çunki .
Skype adın neydiTeşekkürler
Bilemiyorum
Tehnks başkan![]()
Tamamdır patron![]()
de geç
Son sözünü duymakta hedeflerimin arasındaydiYazın sıcağında bot mu olur ya...
Başlığı okuyunca bi' an Jahrein diss attı sandım. Dislike değil diss.
Bu arada kanalını çok beğeniyorum böyle devam et.
Peki , neden diss attıgını veya atacagını söylermisinbir şey değil
Hm , yinede video hakkındaki düsünceni söyleyebilirsindiss atmadım şakasına yazdım
Bilgisayarda olsa açardım ama malesef :/çok bakmadım ama girişe göre iyi tek eksik facecam