Dizi Dizi Öneri

ShyNoX

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bayadır izleyecek dizi arıyorum biraz yardım ederseniz sevinirim.
(Bilindik dizleri yazmazsanız daha iyi olur büyük ihtimal ya izlemişimdir yada biliyorumdur :) )

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
The Club(El Club) 2019

Meksika'daki bir grup uyumsuz zengin çocuk, MDMA satmaya kalkışır ve çok geçmeden başları diğer uyuşturucu satıcılarıyla, yasalarla ve aileleriyle derde girer.

4. bölüme kadar geldim. Hoş bir dizi. Klasik iyi Meksika yapımlarından biri.

ShyNoX

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
The Club(El Club) 2019

Meksika'daki bir grup uyumsuz zengin çocuk, MDMA satmaya kalkışır ve çok geçmeden başları diğer uyuşturucu satıcılarıyla, yasalarla ve aileleriyle derde girer.

4. bölüme kadar geldim. Hoş bir dizi. Klasik iyi Meksika yapımlarından biri.
Teşekkür ederim , mutlaka bakacağım

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Train isimli kore dizisini öneririm. Polisiye/Bilim kurgu türü. Dedektifimiz paralel evrenden işleri karıştıran bir seri katili yakalamaya çalışıyor.

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
Bilim Kurgu sevenler için Away'ı öneririm. Hem duygusal hem de azıcık bilim içeriyor.

Konusu, Mars'a gidecek olan beş astronotun uzay mekiği içerisindeki hayatı ve geride bırakıkanlar anlatılıyor.

MehmetChik

İnsan beklentisi kadar mutludur.
En iyi cevaplar
0
Bence neleri izlediğinin bir listesini yazarsan daha kolay önerilerde bulunabiliriz.

ShyNoX

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bence neleri izlediğinin bir listesini yazarsan daha kolay önerilerde bulunabiliriz.
Chilling Adventures of Sabrina
Lucifer
Altered Carbon
The 100
The Lost
Prison Break
Stranger Things
La Casa De Papel
Arrow
Ragnarok
Locke and Key
The Witcher
Aşk 101
Peaky Blinders
Breaking Bad
The Order
Blue Montain State
Vis a Vis

Daha çok varda üşendim şimdi :)

Son düzenleme:

Arejact

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
4
Netflix'de Bird Box filmini kesinlikle öneririm. Hayatımda en iyi izlediğim film diyebilirim. İnternettende farklı sitelerden bulabilirsin.