Dizi Önerisi Lütfen

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İzlediğim diziler ;
Game of Thrones, Vikings, The Walking Dead, Daredevil,Mr Robot, Spartacus, Prison Break, Breaking Bad
Askıya aldıklarım ;
Lost, Oz

Bana böyle dram ve aksiyonlu veya tarihi dramlı dizi önerebilirseniz sevinirim vikingse benzer bir dizi buldumda pek sarmadı :/

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
TwelveMonkeys,Arrow,Person Of İnterest,Shannara Chronicles (TLC TV de yayınlıyorlar. Ne yazık ki şu an başka dizi izliyorum. Bu bitsin Maymun yada Shannara ya başlıycam. Shannaranın bu tanıtımları bayağı ilgimi çekti)

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Ön yargılı biri değilsen ve yabancı düşkünlüğün yoksa, Leyla ile Mecnun. Net.

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ön yargılı biri değilsen ve yabancı düşkünlüğün yoksa, Leyla ile Mecnun. Net.
Yabancı dizi izlememin nedeni yabancı dizi düşkünlüğü değil yani biraz tarihi hafiften daredevil tarzı bilim kurgu türünde film, dizileri sevdiğim için dedim.
last kingdom izle adamlar 3 sezonluk şeyi 1 sezon da çıkardılar
İşte vikingse benzer dediğim oydu :/ ragnarı o şekilde görünce ısınamadım yani 2 3 bölüm izledimde ısınmadımya :/

En iyi cevaplar
0
Yabancı dizi izlememin nedeni yabancı dizi düşkünlüğü değil yani biraz tarihi hafiften daredevil tarzı bilim kurgu türünde film, dizileri sevdiğim için dedim.

İşte vikingse benzer dediğim oydu :/ ragnarı o şekilde görünce ısınamadım yani 2 3 bölüm izledimde ısınmadımya :/
o dizinin hikayesi daha başka olaya vikings de ki gibi bakma cidden güzel dizi :/

xEndlessV2

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pek yabancı dizi-dizi izleyen birisi olmasamda izlediğim tek dizi olan Doctor Who'yu önerebilirim,başladığında bırakamazsın.

ILieWorldI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tarih ise Spartacus(mutlaka izle),Gotham izleyebilirsin.

Arrow kesinlikle izleme berbat bir dizi.Flash izleyebilirsin.

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi

Estağfurullah, düşkünlüğün var demedim zaten, yoksa diye dedim. Ben önermiş olayım, böyle bir diziden mahrum kalmaman için. Gerisi zaten tamamen senin seçimin, ben karışamam.